Billigere lån online? Digitale banker er også kommet til Danmark

Billigere lån online? Digitale banker er også kommet til Danmark

Rimelige renter og fleksible lånevilkår er i stigende grad årsagen til, at en dansker vælger et lån, der tilbydes af en digital bank. Efterhånden som konkurrencen stiger på lånemarkedet, bliver sammenligningen af banker og lånetilbud vigtigere.

Billigere lån online? Digitale banker er også kommet til Danmark

Da forbrugeradfærden ændrer sig fra fysiske interaktioner til den digitale verden, er det i løbet af de sidste par år blevet mere og mere populært for danskere at søge lån online i stedet for at besøge deres bankkontor. Disse moderne digitale banker, der kun opererer online, har hurtigt hævet deres popularitet selv til niveauet for traditionelle danske banker. Typiske tjenester, de tilbyder i Danmark, inkluderer f.eks. forbrugerlån, samlelån og kreditkort.

Danskerne foretrækker disse moderne digitale banker, især som långivere, da de ofte er i stand til at tilbyde et meget konkurrencedygtigt prisniveau og mere fleksible service- og lånevilkår end traditionelle operatører. F.eks. kan åbnings- og håndteringsomkostningerne forbundet med et lån være betydeligt lavere. Du kan ansøge om et lån direkte fra bankerne på deres hjemmeside, men den nemmeste måde at nå bankerne på er med en enkelt ansøgning ved hjælp af den nye, sikre og fortrolige lånesammenligningstjeneste, Saverium.dk.

Kundeservice på dansk og overkommeligt prisniveau

At disse banker kun tilbyder deres tjenester online betyder, at de muligvis ikke har nogen fysiske steder i Danmark. Kommunikation og online-interaktion er dog hurtig og finder sted på dansk, hvilket gør disse bankers tjenester til en levedygtig mulighed for internet kyndige danskere (danskerne er forresten en af de mest avancerede nationer inden for internet- og mobilbrug!)

At sende en låneansøgning og modtage et tilbud online er meget hurtig, og om nødvendigt er kundeservice tilgængelig på dansk både via e-mail og telefon. Online bankernes popularitet er blevet styrket af de gode oplevelser hos danske kunder med lave renter, hurtige svartider og pålidelighed.

Bankernes konkurrence vokser - Du bør altid sammenligne tilbuddene fra din hovedbank og fra de andre banker

På vores sammenligningstjeneste kan du søge et lån hurtigt og nemt - og helt gratis. Vi sammenligner lån op til 500,000 kr. mellem flere forskellige banker og finansielle institutioner. Blandt banker og finansielle institutioner er flere traditionelle såvel som alle de digitale banker, der er kommet ind på det danske marked. Du kan nemt sammenligne lånetilbud fra flere banker ved kun at indsende en låneansøgning.

Brug af Saverium.dk til at ansøge om et lån sparer dig tid og penge. Baseret på din ansøgning beregner banker og finansielle institutioner, der arbejder sammen med os, dig et personlig lånetilbud, og vi samler alle de tilbud, du modtager klart, på en side i et let sammenligneligt format. Ved at sammenligne tilbuddene kan du sikre dig, at du ikke ender med for dyre lånekontrakter og kan finde et tilbud, der passer til dine behov. At få lånetilbud er ikke bindende for at tage et lån: Du kan sammenligne tilbud, og hvis du finder et passende tilbud, kan du nemt acceptere det direkte online.

Sådan fungerer sammenligningsservice i praksis

Du vælger det ønskede lånebeløb og låneperioden på Saverium.dk startside eller i låneberegneren til højre på denne side. Du vil også straks se et overblik over den månedlige rater for lånet. Dette giver dig mulighed for at evaluere, hvordan tilbagebetaling af lånet passer ind i dit budget. Når du går videre til låneansøgningen, beder vi om oplysninger såsom din ansættelsesstatus, indkomst og eksisterende gæld, der giver banker og långivere mulighed for at beregne et personligt lånetilbud til dig.

Når låneansøgningen er afsluttet, videresender vi den til de banker og finansielle institutioner, vi samarbejder med. Du får låne afgørelsen med det samme, og de første tilbud kommer inden for få minutter. Vi opretter en konto til Saverium-konto, hvor det er nemt at gennemgå og sammenligne modtagne lånetilbud. Når du har fundet det rigtige lånetilbud til dig, kan du acceptere det direkte fra dit Saverium-konto, hvorefter du bliver sendt til långiverens side for at underskrive låneaftalen med dit NemID. På dette tidspunkt kan nogle långivere også bede dig om mere information til støtte for din lånebeslutning, såsom eSkat-samtykke eller en lønseddel.

Udfyldning af en låneansøgning binder dig ikke til at tage et lån, og det er helt gratis at lave en lånesammenligning, så du skal altid lave en lånesammenligning, når du søger at tage et lån.

2020-09-14 / Søren

Lån penge nemt og hurtigt - Få øjeblikkeligt lånetilbud fra flere banker