Hurtiglån op til 500.00 kr. - Hurtig Online Ansøgning - Start Her

Hurtiglån - Lån penge hurtigt her

Mangler du penge her og nu? Ansøg om et hurtiglån på to minutter. Ofte har du pengene inden for en hverdag, fra du bliver godkendt til et hurtigt lån. Start din ansøgning her.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Introduktion til hurtiglån

Et hurtiglån er skabt til behov, hvor mange har brug for pengene inden for kort tid. Her er både ansøgningen og udbetalingen tilpasset på en måde, så du kan have pengene hurtigst muligt på din konto.

Selvom lånet skal gå hurtigt, er det vigtigt, at man får afsøgt mulighederne på markedet, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at ansøge om et hurtigt lån hos en lang række banker og låneudbydere, så du uden at skulle vente eller spilde tid kan sammenligne og vælge det lån, som passer bedst til dine behov.

Vi giver dig et komplet overblik over de forskellige lån, så du både kan se, hvor du kan få lånet billigst og hvor du hurtigst muligt kan have pengene på din konto.

Lån penge hurtigt og billigt

Hvis der er to ting, vi hjælper vores brugere med, så er det at låne penge på en måde, der både gør det hurtigt og billigt. Vi er en uvildig sammenligning af mange tilbud, så vi er kun interesseret i, at du finder det hurtiglån med den absolut laveste udgift.

Kigger vi en række år tilbage, kunne dette ikke lade sig gøre, da digitaliseringen ikke var kommet til et punkt, hvor et komplet kreditvurdering kunne gøres så hurtigt (og online). Tiden har dog ændret sig, og vi kan derfor tilbyde dig at finde frem til det billigste hurtige lån på blot få minutter.

Vores service er naturligvis gratis og uforpligtende, og det står dig frit for at benytte vores service til at undersøge, hvorvidt du har mulighed for at låne penge til lige præcis det, du går og drømmer om.

Situationer der kræver et hurtigt lån

Når man bliver økonomisk ansvarlig, forsøger man naturligvis at planlægge sin økonomi, så der ikke kommer en masse uventede poster - og det er naturligvis også sådan, vi anbefaler dig at tilrettelægge din økonomi. Det er aldrig rart at have en stresset situation, der kræver, at man handler virkelig hurtigt. Dog ved vi også, at de fleste kommer ud i situationer, hvor økonomien lige pludselig bliver presset, og derfor hjælper vi hvert år mange danskere med at finde det bedste hurtiglån.

Herunder kan du se nogle situationer, som ofte kræver et hurtigt lån.

En pludselig regning

Hvis der lige pludselig kommer en regning, som I ikke havde regnet med, så kan et hurtigt lån være en løsning, der giver ro i maven igen. Det kan eksempelvis en tur til tandlægen, hvor du regnede med at skulle betale for et tjek og en tandrensning, men hvor det pludselig blev til flere huller og en paradontosebehandling. I en situation som denne, har man typisk ikke den længste kredit, og derfor er det rart at kunne låne penge hurtigt, så man ikke skal gå og frygte rykkere.

Et godt tilbud

Her snakker vi ikke om et tilbud, som trigger din lyst til at købe nye ting eller udskifte et velfungerende apperat i huset. Vi taler om de indkøb, du allerede havde planlagt at gøre. Forestil dig, at vaskemaskinen er gået i stykker, og I har planlagt at købe en ny, når næste lønning går ind. Midt på måneden ser I dog, at lige præcis den model, I har set jer lun på, er på 40% tilbud. I har stadig ikke pengene på kontoen og tilbuddet udløber, når I får løn. Her kan et hurtigt lån være en god løsning, som gør, at I kan gøre brug af det gode tilbud.

Skader på boligen

Hvis man ejer et hus eller en lejlighed, har man eller hele eller dele af ansvaret for at tingene virker. Hvis en storm, et skybrud eller lign. skader boligen, kan det blive en stor udskrivning. Gør din situation, at denne betaling havner hos dig, så kan du have brug for at låne penge hurtigt, så du kan få udbedret skaden inden den forværres. Hvis du har en opsparing eller noget opsparet friværdi, så bør du overveje, om det giver bedst mening at bruge heraf. Er det dog ikke tilfældet, så kan et hurtigt lån gennem en af vores samarbejdspartnere være løsningen.

Særlige anledninger

Nogle gange kommer alle fester og fejringer som perler på en snor. Pludselig er alle weekender i to til tre måneder fyldt med polterabend, fødselsdag, bryllup, housewarming, reception og lign. Selvom det er hyggeligt og skønt at mødes til disse fejringer, så er det også en dyr omgang. Derfor kan et hurtigt lån være attraktivt, så man har mulighed for at køber gaver, transport, drikkevarer og lignende til alle arrangementerne - og så betale tilbage i de efterfølgende måneder, hvor der er færre ting på programmet.

Ferier

Er man på ferie og løber tør for penge, kan det være rigtig ærgerligt at skulle gå på kompromis, når man “endelig” er kommet afsted på en skøn ferie. Her kan der være en oplagt muligt til at optage et hurtigt lån på et lille beløb, som så kan bruges på resten af ferien. Til lige pærics dette formål, er det særlig vigtigt, at man får pengene hurtigt udbetalt, så man når at have dem, mens man er på ferie. Mange af vores udbydere tilbyder, at du har pengene samme dag, som du ansøger.

Få et hurtiglån gennem os

Hurtiglån er en bred beskrivelse, som er blevet brugt til at beskrive mange forskellige typer af lån. Herunder kan du se de tre ting, som vi mener kendetegner et hurtiglån.

1) Hurtigt overblik

Det er denne del, vi har specialiseret os i. Du kan på få minutter få et overblik over dine muligheder for at optage et hurtigt lån. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende, så få indblik i dit udvalg af lån uden nødvendigvis at skulle tage et af dem. Vi lader dig ganske enkelt foretage en ansøgning, som vi så sender videre til et kæmpe udvalg af banker og låneudbydere. Dem som godkender dig til lånet, samlet vi så tilbud fra, så du nemt kan sammenligne ÅOP, kreditomkostninger, udbetaling (herunder lån med straks udbetaling) og lign.

2) Hurtig ansøgning

Denne hænger lidt sammen med ovenstående, for vi laver ikke bare en hurtig ansøgning for dig. Vi laver mange ansøgninger for dig på få minutter. Det betyder, at når du ser overblikket, har vi allerede lavet ansøgningerne og fået svarene til dig.

3) Hurtig udbetaling

En lang række af vores samarbejdspartnere er valgt baseret på deres evne til at kunne udbetale lånet hurtigt. Vi ved nemlig, at det kan være essentielt for dig, at du ikke skal gå og vente flere dage, hvis du har et akut behov for at låne penge. Mange af de udbydere, vi samarbejder med, tilbyder udbetaling på inden for en hverdag (nogle gange få minutter efter, du har accepteret deres tilbud).

Sådan finder du det billigste hurtiglån

Pris er helt klart en af de vigtigste parametre, når man optager et lån. Typisk er det samlede kreditomkostninger, som er det mest interessante og håndgribelige tal. Her kan vi nemlig se, hvor meget der skal betales tilbage udover det beløb, som man låner. Herunder kan du se nogle af vores råd til, hvordan du får det billigste hurtiglån.

Sammelign

Vores første punkt handler naturligvis om at sammenligne lån, da der kan være stor forskel på udgifterne hos forskellige udbydere af hurtiglån. Det er nok ikke så overraskende, at dette er vores først punkt, da det er lige præcis dette, vi hjælper mange danskere med hver eneste måned. Egentlig gør vi præcis det samme for dig, som Pricerunner gør for en masse fysiske produkter. Vi giver dig en liste over udbydere og deres pris for at låne dig det ønskede beløb.

Kort løbetid

Desto kortere løbetiden er, desto lavere vil de samlede kreditomkostninger være. Du skal nødvendigvis ikke sætte sig så stramt økonomisk, at du ender med ikke at kunne betale de månedlige afdrag, så derfor bør du lægge et realistisk budget, og så sætte løbetiden (og dermed de månedlige afdrag) baseret på dette.

Lavt lånebeløb

Denne giver formentlig sig selv. Hvis du låner færre penge, får du også færre omkostninger. Vi vælger dog at nævne den alligevel, da mange glemmer, at også små forskelle kan have en mærkbar betydning på udgifterne. Gennem vores service kan du sætte et specifikt lånebeløb på lige præcis det antal tusinde kroner, du har brug for. Fremfor at tage et “pænt rundt tal”, så overvej, om der kan skæres nogle tusinde kroner af.

Kombiner flere muligheder

Der findes mange forskellige måder at få et hurtigt lån på, og det i nogle tilfælde være en fordel at kombinere lidt. Det kan eksempelvis være, at du har noget friværdi, som dog ikke er nok til hele dit behov. Her kan du tage så meget lån i friværdien som muligt og ansøge via vores tjeneste til at låne resten.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har hjulpet tusindevis af danskere med at finde det rette lån, og vi har gennem tiden modtaget mange spørgsmål ift. vores tjeneste og mulighed for at sammenligne hurtige lån. Herunder kan du se nogle af de spørgsmål, som vi ofte har fået fra kunder.

“Hvor hurtigt har jeg pengene?”

Det kommer lidt an på udbyderen, men ofte oplever vi, at pengene kan være på din konto inden for en hverdag (og nogle gange samme dag). Vi kan dog ikke garantere, at du får et tilbud fra lige præcis de udbydere, som tilbyder dette.

“Hvad skal jeg bruge for at ansøge?”

Vi har udnyttet de digitale muligheder, så det er så let for dig at ansøge om et hurtigt lån som muligt. Du skal blot vælge dit ønskede lån, indtaste nogle få oplysninger og bekræfte med NemID eller MitID. Du kan foretage ansøgningen fra mobiltelefon, tablet eller computer, så længe enheden har adgang til internettet.

“Skal jeg stille sikkerhed?”

Nej, vores lån kræver ikke, at du stiller sikkerhed for lånet. Alle vores samarbejdspartnere laver naturligvis en kreditvurdering, og de tilbyder kun hurtiglån til dem, hvor de mener lånebehov og økonomi stemmer overens.

“Kan jeg tage hurtiglån som 18-årig?”

Ja, det kan du sagtens. Aldersgrænsen for at benytte vores service er 18 år. Der kan dog være enkelte låneudbydere, som har en anden aldersgrænse for deres hurtiglån. Du kan dog benytte vores service uanset din alder, og så skal vi nok finde frem til de udbydere, som tilbyder hurtiglån til 18-årige.

“Kan jeg ansøge som arbejdsløs?”

Du er velkommen til at ansøge hos os, uanset din jobsituation. Dog kræver en del banker og låneudbydere et niveau af stabil indkomst, før de låner penge ud. Som arbejdsløs skal du derfor forvente at blive godkendt af færre udbydere, men hvis du har et realistisk lånebeløb ift. dit månedlige rådighedsbeløb, kan der sagtens være muligheder for at du kan blive godkendt til et hurtiglån.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.