Ansøg om erhvervslån - Vi finder det bedste erhvervslån til dig

Erhvervslån

Vi hjælper dig med at finde de bedste erhvervslån. Ansøg om lån til erhverv gennem os ved at udfylde ansøgningen her på siden. Herefter vil vi på få minutter indhente tilbud på erhvervslån blandt vores mange samarbejdspartnere.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Ansøg om erhvervslån igennem os

Hos os hjælper vi dig, med at finde og sammenligne erhvervslån. Lån til erhverv behøver ikke være besværligt eller uoverskueligt. Vi har nemlig bygget en platform, hvor udbydere af erhvervslån og ansøgere til erhvervslån mødes. Det eneste det kræver, fra dig som erhvervsdrivende med finansieringsbehov, er at du udfylder vores korte ansøgningsformular. Herefter vil alle erhvervslångivere, som er koblet på vores platform, vende tilbage med sammenlignelige lånetilbud til dig.

Hvordan finder man de billigste lån til erhverv?

Hvis du er på udkig efter det billigste og bedste erhvervslån med lav rente, kan vores service hjælpe dig. Hvis du vælger os, tager du udgangspunkt i en sammenligning af erhvervslån. Vi vil typisk opstille dine muligheder, alt efter hvad erhvervslånet koster (AOP), og hvor du får den laveste rente på erhvervslånet, da vi mener at det er to vigtigste parameter for et lån.

Din rente på erhvervslånet bliver udregnet af vores bankpartnere på baggrund af nøgletal fra din virksomhed, samt en risikovurdering af din forretning. Derfor oplever vi også, at renten på erhvervslån kan variere meget mere, end hvad vi ser på forbrugslån.

En anden almindelig metode for at få bevilliget et erhvervslån, er at tage sin forrentningsplan med i banken, og høre om banken ønsker at stille et erhvervslån til rådighed for dig. Dette kræver dog du stiller sikkerhed for lånet og kan præsentere en meget velforberedt forretningsplan. At opsøge en bank for at optage et mindre erhvervslån kan være besværligt, da du skal kunne sælge banken din forretningside, og måske er det ikke lige alle, som synes at din ide lyder overbevisende. Banken vil desuden også typisk have højere renter på deres lån.

Du kan også få et erhvervslån uden sikkerhed, og disse tilbydes af flere banker såvel finansieringsselskaber. Disse lån kan også kombineres, og sammen med et banklån kan du optage et virksomhedslån uden sikkerhed, som fungerer som sikkerhed eller som yderligere finansiering. Et erhvervslån uden sikkerhed hjælper dig med at få finansiering til din virksomhed hurtigt og ubesværet.

Når du overvejer at finansiere din virksomhed, er det værd at huske at overveje de forskellige lånemuligheder og deres betingelser, for at få det bedste og billigste erhvervslån.

Hvad kan man bruge et erhvervslån til?

Så snart du har fået udbetalt lånet til din konto, er du herre over hvad lånet bruges til. Hvad du ønsker at bruge erhvervslånet til, er helt op til dig selv, så længe at det bruges på din virksomhed. Det er vigtigt at et lån til erhverv udelukkende bruges i firmasammenhæng. Mm det så er til løn, kontorartikler, nye maskiner eller endda et underskud der skal dækkes er underordnet.

Dæk et underskud

Hvis du optager et erhvervslån, som skal bruges til at dække et underskud, er det vigtigt at vurdere om du kan tilbagebetale beløbet, og at nedgangen for din virksomhed ikke fortsætter.

Ekstra personale

Du kan bruge et erhvervslån på dit personale, for eksempel på at hyre en ny medarbejder til virksomheden eller aflønne de nuværende medarbejder.

Udstyr og inventar

Måske har du brug for et firmalån til ny inventar, så som kontorstole, computer eller andet IT relaterede udstyr, som kan forbedre dine medarbejders arbejdsforhold, så de kan optimere resultaterne.

Markedsføring

Du kan også anvende dit erhvervslån til at markedsføre dine produkter/services og dermed øge kendskabet til din virksomhed, hvilket kan resultere i større salg og mere overskud.

Erhvervsejendomme

En sidste meget populær årsag til at optage et erhvervslån, er for at opgradere dine lokaler. Lokaler er en stor investering, som de fleste virksomheder ikke selv har mulighed for at købe kontant. Derfor søger mange virksomhedsejere eller CFOs, i den forbindelse, lån til erhvervsejendom. Hvis du har brug for at leje eller købe en mindre lokaler, fx som led i en opstartsfasen af din virksomhed, så er vores service perfekt til dit formål.

Erhvervslån til opstart

”Hvad gør jeg hvis jeg vil starte en virksomhed”, “Skal jeg optage et lån for at starte en virksomhed?”, tænker man i starten. Det vigtigste ved at starte en forretning er i første omgang ikke et lån til at opstarte din virksomhed, men derimod en god forretningsplan. Forretningsplanen giver dig mulighed for at komme langt med at realisere din vision samt holde dine planer og budget under kontrol.

Forretningsplanen skal altid være så realistisk som muligt, så store planer ikke mislykkes. Herefter kan du begynde at overveje lånet til at opstarte din virksomhed, hvis det kræver mere kapital, end du måtte have bootstrappet dig til. Derfor er godt at vide, hvad din virksomhed potentielt kan opnå i starten, hvem målgruppe er, hvordan virksomhedens forretning vil blive ført, og hvor meget hele virksomhedens drift vil koste. Dette kan din forretningsplan kan hjælpe dig med at få et overblik over.

At starte en virksomhed og skaffe finansiering til din egen idé kan være en stor tærskel for mange nystartede. Når du låner som iværksætter, kræver det ikke blot hårdt arbejde, men også meget mod. Med en god forretningsplan er det lettere at træde ind i det ukendte og give din forretningside en chance. Mangel på kapital er desværre et problem for de fleste nystartede virsomheder, og erhvervslån i forbindelse med opstarten er derfor ikke unormal.

Vi hjælper dig gerne, uanset om du leder efter et erhvervslån til at opstarte en ny virksomhed, eller du allerede er etableret og har brug for et SMV-lån.

Hvad er løbetiden på erhvervslån?

Løbetiden, også kaldt lånetiden, er det tidsrum du har til at kunne tilbagebetale dit lån. Løbetiden på erhvervslån varierer i høj grad af, hvor stort et beløb du ønsker at optage.

Som regel gælder det for erhvervslån, at løbetiden skal reflektere investeringens levetid. Hvis du eventuelt har lånt pengene til en firmabil, ny maskine eller ligne, og det forventes at den først skal udskiftes efter fem år, så vil løbetiden på dit erhvervslån som regel også være fem år.

Erhvervslån uden at stille sikkerhed

De fleste steder, hvor man som erhvervsdrivende ansøger om et erhvervslån, kræver långiveren at der stilles en form for sikkerhed i lånet. Der kan både være fordele og ulemper ved et erhvervslån uden sikkerhed og med sikkerhed.

Hvis du hæfter personligt for lånet, risikerer du at gå personligt konkurs, hvilket er en situation, som de færreste ønsker. Det kan også gå mindre galt, men hvis du har stillet sikkerhed i fx din erhvervsejendom eller dit produktionsapparat, kan det ligeledes have store konsekvenser for dig og din virksomhed, hvis du ikke kan opretholde betalingerne på dit erhvervslån.

Hvis du vælger et erhvervslån uden sikkerhed, vil din og din virksomheds risiko begrænses. I nogle tilfælde, vil renten på erhvervslånet dog være højere, da risikoen for banken / långiveren er større. Det er dog ikke altid, at dette er tilfældet. Hvis du har mulighed for at optage et erhvervslån uden sikkerhed, som ellers har samme eller bedre vilkår end et tilsvarende erhvervslån med sikkerhed, bør du altid vælge erhvervslånet uden sikkerhed.

Erhvervslån trods RKI

Hvis du ønsker at låne til erhverv, men du samtidig står i RKI, kan du støde ind i problemer. Ofte vil virksomhedens økonomi ofte blive checket af långiveren først. Hvis nøgletallene ser fornuftige ud, vil du i nogle tilfælde ikke blive checket personligt, og i det tilfælde er et erhvervslån trods RKI muligt.

Hvis nøgletallene i din virksomhed ikke i sig selv tegner et tydeligt billede af en sund virksomhed, vil du som privatperson typisk blive checket for RKI-status. I det tilfælde er et erhvervslån på trods af RKI ikke muligt.

Hvorfor benytte os til at finde det rette erhvervslån

Igennem os kan du ansøge om et erhvervslån online uden at stille sikkerhed. Vi gør det overskueligt for dig at vælge et erhvervslån med lav rente, som passer bedst til din situation, uanset om det er et lån til lån til landbrug, lån til at åbne en ny butik, lån til din restaurant, eller noget helt fjerde B2B-lån.

Når du har færdiggjort din ansøgning, finder vi de bedste tilbud på erhvervslån, som vores lånepartner kan tilbyde. Vi samler alle tilbuddene et sted med én enkelt ansøgning fra dig, og præsenterer dem på en overskuelig og sammenlignelig side. Du kan herefter i ro og mag vælge det hurtigste, billigste eller bedste erhvervslån - alt efter dine præferencer.

Så hvad venter du på? Vores låneberegner til erhvervslån er klar til brug for dig, så du nemt og hurtigt kan finde gode og uforpligtende lånemuligheder til dit erhverv og din virksomhed.

Det tager blot ét minut at udfylde ansøgningen. Selv hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker at optage et erhvervslån eller ej, så er det fordelagtigt at få beregnet dine muligheder. Hvis du ønsker at sammenligne renter på erhvervslån, kan du med fordel starte her.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.