Onlinelån På 2 Min - Lån Penge Online - Start Ansøgning Her

Onlinelån - Lån penge online her

Ansøg om onlinelån på under to minutter. Vi viser dig tilbud fra flere banker og låneudbydere, og du kan klare hele processen online. Start din ansøgning her.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Om onlinelån

I en digitaliseret verden er det også blevet langt nemmere at optage lån online. Hos Saverium kan du lave en låneansøgning online, hvor du modtager tilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. På den måde kan du nemt vælge det lån med de bedste vilkår.

Hele processen med at optage et onlinelån kan foretages fra din computer, mobil eller tablet. Du skal kun indtaste lidt få oplysninger og verificerer med MitID eller NemID. Herefter træffer vi de nødvendige oplysninger, som vi sender videre til de forskellige udbydere af onlinelån, som så behandler din ansøgning.

Hvis du ønsker et onlinelån, kan du gøre det hele via vores hjemmeside. Hele processen tager få minutter, og så har du svar fra flere banker og låneudbydere.

Fordele ved onlinelån

Hele markedet for lån online er kommet for at gøre det nemmere for forbrugerne at låne penge. Dette gøres naturligvis med samme store fokus på sikkerhed og kreditvurdering af den enkelte lånetager. Herunder kan du læse om nogle af de største fordele ved at låne penge online.

Kan tages alle steder fra

Hvis vi spoler nogle årtier tilbage, så var det en langt mere omstændig proces, hvis man ønskede at låne penge. Man skulle ofte møde op hos banken med en hel bunke papirer. Et onlinelån kan tages hjemme fra sofaen, i bussen, på ferien eller et fjerde sted. Så længe du har en internetforbindelse kan du benytte vores ansøgning til onlinelån.

Mindre papirarbejde

Fordi stort set alle vores oplysninger er blevet digitalt registreret, har vi mulighed for at lave en digital kreditvurdering. Du behøver ikke udskrive lønsedler og årsrapporter, da alle de nødvendige information kan træffes blot ved at du verificerer med MitID eller NemID.

Kortere behandlingstid

Det siger næsten sig selv. Når rejsetiden og papirarbejdet er fjernet er det også blevet langt hurtigere at optage et lån. Dette er relevant for dig, der står i en situation, hvor du har brug for et hurtigt lån. Det afhænger naturligvis af onlinelånet, men ofte vil der ikke gå mere end 1-2 hverdage, fra du begynder ansøgningen til du har pengene på din konto.

Større gennemsigtighed

Dette punkt omhandler ikke så meget onlinelånet i sig selv, men det faktum at de fleste lån efterhånden kan tages online. Det betyder nemlig også, at det er blevet muligt at sammenligne lån på tværs af banker og låneudbydere på en måde, som ikke før var muligt. Det er her, vores service kommer ind i billedet, da vi hjælper dig med at skabe det overblik uden at du skal lave flere separate ansøgninger.

Ingen dokumentation

Lån på internettet har gjort det muligt at slippe for det omstændige step med dokumentation. Fordi det hele sker online, kan vigtige information indhentes på få minutter, og der kan laves den samme kreditvurdering af høj kvalitet, som før i tiden krævede masser af papirer og snakke med bankrådgivere.

Fordele ved at ansøge gennem os

Der findes et hav af låneudbydere på markedet, og derfor kan det være svært at gennemskue og sikre sig det bedste onlinelån. Det er dog her, vi kommer ind i billedet, da vi fungerer som mellemmand mellem dig og alle låneselskaberne.

Vores service er sat i verden for at give dig en masse fordele, og nogle af disse kan du læse om her.

Du sparer tid

Det ville hurtige kunne tage en time eller to, hvis du blot skulle finde alle de mest attraktive udbydere på markedet for at låne penge online. Dertil kan du lægge alt tiden du skulle bruge på at ansøge, afvente på svar og sammenlign. Med vores service tager ansøgningen blot få minutter, og du har svaret fra alle udbyderne samlet et sted, på kort tid. På den måde kan vi hjælpe dig med at spare tid, som du kan bruge på ting, som du bedre kan lide end at udfylde kedelige låneansøgninger.

Et bedre overblik

Som vi kort nævnte i punktet før, så får du alle tilgængelige tilbud vist i et samlet overblik. Du slipper dermed for at skulle holde styr på et hav af emails fra forskellige udbydere, og så får du beregningerne leveret i et overskueligt format. Det gør det væsentlig nemmere for dig, når du skal tage stilling til, hvor du ønsker at låne penge online.

Spar penge

Fordi det kan være så tidskrævende at undersøge alle muligheder, får mange kun undersøgt et par enkelte (eller taget den første og bedst). Det er langt de fleste, som kan spare penge, hvis de vælger at sammenligne lån - på præcis samme måde som man kan spare penge på dagligvarer, elektronik, forsikring og alt andet, når man sammenligner priser for forskellige udbydere. Så hvis vi kun måtte give dig en grund til at benytte vores service er det denne her. Du sparer med stor sandsynlighed penge på dit lån og får et højere rådighedsbeløb hver måned.

Større lånebeløb

Selvom de fleste udbydere deler mange af kriterierne i deres kreditvurdering, kan der være enorm forskel på, hvad du bliver godkendt til hos dem. Ansøger du eksempelvis om at låne 300.00 kr., vil nogle udbydere tilbyde dig et lavere lån, andre afvise dig helt og nogle godkende dig på stedet. Ansøger du kun hos et par låneudbydere, kan du risikere ikke at blive godkendt til det lån, du i virkeligheden har brug for. Når du ansøger gennem os, ansøger vi hos så mange partnere, at du al sandsynlighed vil få godkendt lånet, hvis det er økonomisk forsvarligt ift. din økonomi.

Mere fleksibilitet

Hos nogle låneudbydere er man tvunget til at vælge mellem få foruddefinerede valg i forhold til lånebeløb eller løbetid. Det kan eksempelvis være, at man kun kan låne pengene i et, to eller tre år, hvilket også kan være fint i nogle tilfælde. Vi mener dog, at løbetid skal passe sammen med jeres mulighed for månedlig afdrag, og der kan manglende på fleksibilitet betyde, at man sætter sig for hårdt. Når du søger hos os, kan du vælge lige præcis det antal år, du har lyst til - og så finder vi låneudbydere, som tilbyder onlinelån med lige præcis den løbetid. Du kan vælge en løbetid på helt op til 15 år, hvilket også gælder på mindre lånebeløb.

Sådan fungerer vores service

Vi er ikke en udbyder af onlinelån, men vi kan hjælpe dig med at få det bedste overblik over de onlinelån, der findes på markedet. På den måde sparer du tid, som du kan bruge på noget sjovere end at sidde og udfylde låneansøgninger.

Vores service fungerer så simpelt:

1) Udfyld dine oplysninger

Vi skal bruge lidt stamdata om dig, og så skal du logge ind med NemID eller MitID, hvilket giver os mulighed for at indhente alle de oplysninger som kræves fra hhv. banker og finansieringsselskaber. Dette sparer dig for meget tid og sikrer os korrektheden at oplysningerne, da de automatisk bliver hentet direkte fra der, hvor de står.

2) Vi indhenter tilbud på onlinelån

Når du blot har lavet den ene ansøgning hos os, sørger vi for at lave ansøgningen hos en lang række af Danmarks største og bedste udbydere af onlinelån. Denne proces sker helt automatisk og tager så kort tid, at du nærmest får svar med det samme.

3) Du vælger det lån, du ønsker

Vi præsenterer dig for alle de lånetilbud, hvor udbyderne godkendte dig i deres kreditvurdering. Så nu er det blot op til dig at klikke på og acceptere det tilbud, som passer bedst ind i din økonomi.

4) Onlinelånet bliver udbetalt til din konto

Hvornår pengene præcist er på din konto afhænger af den enkelte udbyder. Hos nogle udbydere sker det allerede samme dag, hvor det hos andre kan tage et par hverdage. Det er dog fælles for alle sammen, at de har fokus på at udbetale pengene så hurtigt som muligt.

Onlinelån til det du står og mangler

En af de store fordele ved onlinelån er, at du kan bruge pengene på præcis det, du ønsker. I modsætning til boliglån og billån er der ingen, som bestemmer, hvad dit godkendte lån kan bruges til. Herunder kan du se nogle klassiske eksempler på, hvad folk vælger at benytte deres onlinelån til.

Bryllup

Det er populært at låne penge til bryllup, da det for mange er en af de største dage i deres liv og en dag, hvor de ikke ønsker at gå for meget på kompromis. Med udgifter til lokaler, mad, fotograf, musik, kjole, jakkesæt, pynt, ringe og meget mere, er der også rigeligt med udgifter at dække. Onlinelånet er populært til disse anledninger, da man ønsker frihed ift., hvordan pengene bruges.

Ferie

Det er vigtigt at “lade op”, så man ikke lader hverdagens trummerum køre en død for energi. Især gennem de seneste årtier, hvor mental sundhed er blevet et emne, som fylder mere og mere. En ferie er en god måde til at lade op, da det hjælper en til at glemme hverdagens pligter og stressen på arbejdspladsen. Derfor ønsker mange også at låne til ferie, så man kan komme afsted til det nødvendige afbræk fra hverdagen.

Flytning og indskud

Det kan være dyrt at skifte bolig. Ikke nok med, at der typisk er en masse udgifter til indretning, så er der også to udgifter, som nemt kan trække tænder ud. Flytning og indskud er to engangsudgifter, som kan være svære at få råd til, når man samtidig har så mange andre økonomiske poster. Især indskud kan være en hovedpine, da man typisk skal vente på at få indskuddet tilbage fra sin tidligere bolig, mens man på forhånd skal betale indskud for den nye bolig. Et lån til indskud kan derfor hjælpe i denne overgangsperiode.

Jul

Julen er en af de største højtider i Danmark, og for mange er julen det tidspunkt på året, hvor hele familien samles. Derfor har mange også et ønske om at julen skal være noget særligt, hvor der både skal være økonomi til god mad, hyggelig dekoration, sjove lege og gode gaver. Især gaverne er noget, som virkelig blive en kostlig affære. Vi anbefaler naturligvis, at man vælger gaver som matcher ens økonomi, og ikke nødvendigvis lader beløbet afgøre, hvorvidt det er en god gave eller nej. Dog anerkender vi også, at det er koster nogle penge, hvis man skal købe gaver til mange, man holder af.

Regninger

Det er også ofte set, at folk har brug for at låne penge til regninger, da de fleste hustande har oplevet, at der lige pludselig kommer en uventet høj regning. Det kan eksempelvis være en regning i forbindelse med boligen, hvor el, varme eller vand pludseligt steg i forhold til året før. Det kan dog også være andre regninger som eksempelvis hos mekanikeren, tandlægen eller dyrlægen.

Uddannelse

En uddannelse er en af de bedste investeringer, man kan gøre sig. Det kan enten være de klassiske uddannelser eller efteruddannelse i et område via kurser og træning. Lønstatistikkerne taler sit tydelige sprog, og dem med uddannelse tjener i gennemsnit langt højere månedslønne. Ønsker du at tage en uddannelse, som ikke er gratis for dig, kan et lån til uddannelse være en god investering i fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål

“Hvad koster det at låne penge online?”

Dette afhænger af så mange faktorer, at man ikke kan give et svar. De primære faktorer er eventuelle stiftelsesomkostninger, lånebeløb, løbetid og rente på onlinelånet. Debitorrenten på mange onlinelån ligger typiske mellem 5% og 13%. Vi anbefaler dog, at du primært kigger på ÅOP og de samlede kreditomkostninger, når du sammenligner og vurderer, hvilket lån der er bedst.

“Hvor kan jeg få onlinelån?”

Der findes som udgangspunkt to steder, hvor du kan låne penge online. Hos banker og låneselskaber. Hos nogle banker kan du dog stadig opleve, at du skal komme fysisk ned i banken for at optage lån. Du vil også kunne opleve at få tilbudt onlinelån hos mange forskellige butikker, men det vil ofte være en låneudbyder, som du rent faktisk optager lånet hos, der så har et samarbejde med den pågældende butik.

“Er det gratis?”

Rigtig mange ønsker at finde det billigste onlinelån og naturligvis gerne gratis, hvis muligt. Kort fortalt, så er det aldrig gratis at låne penge, men i nogle situationer kan du få et introduktionstilbud eller handle i en butik, som tager omkostningen for dig. Derfor kan du sagtens opleve at få lov til at låne penge online, ganske gratis.

“Hvor meget kan jeg låne online?”

Dette spørgsmål er vi nødt til at tage i to etaper, for der kan være forskel på hvor meget det er muligt at låne online, og hvor meget du kreditvurderes til at kunne låne. Førstnævnte er dog rimelig nemt at svare på, da det er muligt at låne helt op til 500.000 kr. online. Ift. hvor meget du kan låne, afhænger svaret af en lang række faktorer, og det kan varierer fra udbyder til udbyder. Når du ansøger gennem os får du dog den bedst mulighed for at finde ud af, om du rent faktisk kan låne det beløb, du ønsker.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.