Sammenlign lån her - Få gratis lånetilbud fra flere banker

Sammenlign lånetilbud

Vi hjælper dig med at sammenligne lån, så du kan få det bedste og billigste lånetilbud. Hvis du udfylder vores korte ansøgningsformular, kan vi indhente personlige lånetilbud til dig fra mange banker og långivere på samme tid. Vi indhenter dine lånetilbud med det samme, så du hurtigt kan få overblik og vælge det rigtige tilbud.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan hjælper vi dig med at sammenligne lån

Vi har specialiseret os i at sammenligne lån, så du meget nemmere kan finde de bedste og billigste lånetilbud. Måden det foregår på er, at du først vælger, hvor stort et lån du ønsker. Herefter indtaster du en række oplysninger, som vi sender ud til en lang række banker og andre långivere, så de kan give dig personlige lånetilbud. På den måde kan vi indhente lånetilbud til dig fra mange banker på samme tid og med blot én uforpligtende ansøgning. Efterfølgende vælger du blot dét lånetilbud, som passer bedst til dig. Sammenligning af priser lån har aldrig været nemmere.

Hvorfor skal man sammenligne lån?

Herunder finder du de fire vigtigste årsager til, at vi mener, at det er vigtigt at sammenligne lån og benytte en lånebroker-tjeneste som vores.

Långiveren er som udgangspunkt ikke på din side

Der findes et hav af banker og långivere på det danske marked, som alle sammen har til formål at tjene penge på at låne penge ud, hvilket er den første grund til at sammenligne lån, da banken ikke har interesse i at du får et billigt lån.

Banken har ansat rådgivere, men bankrådgivere bliver også ofte betegnet som banksælgere, da de er ansat af banken, for at sælge dig bankens produkter. Bankverden har brandet deres sælgere på smart måde, så de ud fra betegnelsen fremstår uvildige eller evt. på din side. Lidt på samme måde, som at ejendomsmægleren ikke er uvildig.

Lån og lånesammenligning er lavinteresse

For det andet er lån helt generelt et lavinteresse område, hvilket bankerne også godt ved. Det betyder, at det er de færreste, som helt af sig selv sætter sig ned en fredag aften og hygger sig med at finde og sammenligne lån af ren og skær interesse. Lån og lånesammenligning er, sagt på en anden måde, ikke en hobby eller sport, men derimod blot et middel, til at komme i mål med nogle af sine interesser og drømme. Det skal ses på samme måde som internet, mobilabonnement og forsikring, som de færreste nok også glæder sig til at købe eller sammenligne.

Lån er en kompliceret at forstå

For det tredje er lån en kompleks størrrelse, hvor du umuligt kan føle dig frem til den rette løsning. Der er mange fagtermer, som kan være svære at forstå og forholde sig til. Her kan vi fx nævne ÅOP, bidragssats, renters rente og låneomlægning, men vi kunne også have opremset halvtreds andre termer, som kan være svære at forstå. Desværre bliver de ofte nødvendige at forstå, hvis du skal sammenligne lånetilbud, som du modtager enkeltstående.

Selv hvis du forstår alle begreberne hver for sig, kan det stadigvæk være svært at holde tungen lige i munden, når du sidder med 20 lånetilbud og prøver at sammenligne prisen på lånene, hvis de er opstillet på hver deres måde, som de helt naturligt vil være.

Lån er ofte en stor økonomisk beslutning

Kunne du nogensinde finde på at vælge den første rejse du blev tilbudt, eller det første huslån du så på nettet? Nej vel. Det er en alt for stor beslutning at træffe, uden at have et sammenligningsgrundlag. Af samme årsag bør du ikke optage et stort og evt. langsigtet lån uden at sammenligne først.

Desværre er forskellen på de tre ovenstående beslutninger, at lånesammenligning, som nævnt er lavinteresse, mens de to andre beslutninger er drevet af lyst, interesse og drømme, så derfor vil du helt naturligt sætte gang i sammenligningen.

Jo større lånet er, og jo længere tid du forventer at du skal bruge på at tilbagebetale lånet, desto flere penge er der potentiale for at spare, hvis du foretager en god lånesammenligning før du beslutter dig.

Vi kan nok aldrig gøre lån og lånesammenligning til højinteresse, men vi kan bestemt simplificere både processen med at indhente og sammenligne lånetilbud bedre for dig, og i modsætning til banken, har vi langt større interesse i, at du vælger det bedste lånetilbud.

Sådan indhentes lånetilbud fra flere banker med én ansøgning

Når du ansøger om lån via os, laver du i praksis en låneansøgning baseret på en række spørgsmål, som vores bank- og lånepartnere har brug for at få afvide, for at kunne kreditvurdere dig. Dine svar, på disse spørgsmål, sender vi over til vores lånepartnere, så snart du har besvaret det sidste spørgsmål og trykket på “Afsend”.

Herfra foretager bankerne en automatisk kreditvurdering af dig, for at kunne give dig et lånetilbud, hvilket sker inden for få sekunder. På den måde vil du modtage lånetilbud fra flere banker på samme tid, som alle bliver langt ind på din oversigt over tilgængelige lånetilbud, så du nemt kan sammenligne låntilbudene.

Vi præsenterer lånetilbuddene på en overskuelig og sammenligning måde, med alle de lovpligtige oplysninger, så du uden problemer kan se, hvilket lånetilbud, der passer bedst til dig.

Når du har valgt dit ønskede lånetilbud, vil du evt. blive ført over til bankens hjemmeside, da banken muligvis selv ønsker at validere dine oplysninger. Dette kan fx være RKI-status, din indkomst og CPR-nummer. Sidstnævnte skal blandt andet bruges, hvis pengene skal overføres til din Nem-kontoen. Hvis banken har brug yderligere oplysninger, vil de enten tage fat i dig telefonisk eller pr. mail, hvilket dog sker yderst sjældent.

Det lyder måske simpelt at indhente lånetilbud fra flere banker, og det er det også for dig. Bag ved den simple overflade, ligger komplicerede IT-systemer, som på millisekunder skal tale sammen, for at vi kan indhente lånetilbud fra flere banker til dig.

Hvilke lånetyper kan man sammenligne?

En af de største lånetyper, som ligger til grund for mange lånesammenligner, er forbrugslån, herunder kassekredit, samlelån og kviklån. Både udbud og efterspørgsel er stor på disse typer af lån, som i bund og grund er meget sammenlignelige. Derfor giver det også god mening, at der er opstået hjemmesider, som ikke specialiserer sig i andet end at indhente lånetilbud fra flere banker, og hjælpe dig med at sammenligne lånetilbudene.

Hvis du bevæger dig op i boliglån eller billån, vil beløbene også typisk være større. Især inden for sidstnævnte, findes der tjenester, så som vores, som hjælper dig med at finde det bedste lånetilbud.

I en helt anden kategori for lånesammenligning, findes sammenligning af indlånsrenter hos diverse banker. Dette er ikke ikke vores speciale, men hvis du ønsker at placere en stor mængde penge i banken, kan det være en fordel at sammenligne indlånstilbud, før du vælger bank.

Hvad der gør sig gældende for alle lånetyper, som man kan sammenligne, er at der kan være mange penge at spare. Hvis ikke det var muligt at opnå en betydelig besparelse, er det nok tvivlsomt, om lånesammenligning overhovedet ville eksistere som begreb.

Hvordan defineres det bedste lånetilbud?

Hvad er egentligt det bedste lånetilbud? Det har vi tænkt os at give vores bud på, hvad vi mener det bedste lånetilbud er. Hvis vi skal definere det bedste lånetilbud, vil vi typisk tage udgangspunkt i pris, hastighed og forholdet til banken.

Bedste lånetilbud ud fra pris

De fleste vil som udgangspunkt sige, at man bør sammenligne priser på lån, og tage det billigste lånetilbud. Det er efter vores mening ikke et dårligt udgangspunkt, men der kan også være andre faktorer, som er værd at tage med i overvejelserne, når vi skal definere det bedste lånetilbud.

Når du skal sammenligne lånetilbud ud fra prisen, bør sammenlign altid ske med afsæt i ÅOP. Mange begår den fejltagelse, at de tror, at renten er lånets eneste omkostning. Sådan forholder det sig dog ikke. Der er adskillige andre låneomkostninger, der også skal inddrages når du sammenligner lån. Heldigvis behøver man dog ikke sammenligne hver enkelt omkostning enkeltvis. I stedet skal sammenligningen laves med afsæt i ÅOP, som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det er ét tal, der samler lånets totale omkostninger på årlig basis og fremviser det i form af et procenttal.

Når du skal sammenligne priser på lån med afsæt i ÅOP, er det essentielt, at de lånetilbud der sammenlignes, har ens lånebeløb og løbetid. Er det ikke tilfældet, er det ikke muligt at sammenligne dem på baggrund af ÅOP.

Årsagen til dette er, at begge parametre har direkte indvirkning på ÅOP'en. Hvis løbetiden forlænges, deles omkostningerne også ud over en længere periode. Det vil medføre, at lånets ÅOP kan blive lavere, selvom de totale omkostninger er højere.

Bedste lånetilbud ud fra hastighed

Det bedste lånetilbud kan i nogle tilfælde også være det hurtigste lånetilbud. Dermed ikke sagt at du ikke skal sammenlign priser på lån, men hvis du står med et akut behov for at låne penge, du kun har behov for at låne i en kort periode, og lånebeløbet er begrænset, så spiller tiden eller hastigheden hvormed lånet udbetales, ofte en større rolle, end om du kan spare 100 kr. på lånet.

I nogle tilfælde, vil der være flere penge at spare, og forskellen i udbetalingshastighed vil være mindre. Her kan det være svært at sige, hvad der er det bedste lånetilbud. Under dette punkt, kan vi også nævne bekvemmelighed, da det også ofte hænger sammen med hastighed.

Vælger du et lån, som kun kræver en online ansøgning, hvor der ikke skal indsendes dokumenter og kan klares NemID eller MitID, vil ansøgningsprocessen også forløbe meget hurtigere og nemmere.

Bedste lånetilbud ud fra dit forhold til banken

Et tredje punkt, som kan være med til at bestemme, hvad der er det bedste lånetilbud for dig, er hvilket forhold du har til den enkelte låneudbyder. Et dårligt forhold tæller ned og et godt forhold tæller op. Hvis du som udgangspunkt ikke har noget forhold, føler du dig måske alligevel tryggere ved at benytte den ene udbyder frem for den anden.

For at opsummere, så er det altid vigtigt at sammenlign priser på lån, men det bedste lånetilbud, kan også være det hurtigste lånetilbud, eller lånetilbuddet fra den udbyder, som du stoler mest på. I de fleste tilfælde, vil det bedste lånetilbud, for de fleste, være et mix af disse parametre. Måske har du flere forhold, som du tænker har indflydelse på, hvad der er det bedste lånetilbud for netop dig.

Andre parametre for et godt lånetilbud

Ud over ovenstående tre parametre, kan vi også nævne følgende andre faktorer, som kan være relevante at tage i mente, når du skal sammenligne lån:

  • Mulighed for pause eller afdragsfrie måneder
  • Mulighed for at forhøje det oprindelige lån
  • Mulighed for tidlig indfrielse uden yderligere omkostninger
  • Mulighed for låneforsikring
  • Mulighed for at tilføje en medansøger

Få mange gratis lånetilbud

Vores tjeneste er betalt af bankerne, som giver os en lille betaling, hver gang vi henviser en ny kunder til dem via vores lånesammenligning. Vores krav til bankerne er derimod, at de ikke må sætte priserne op, for kunder som henvender sig gennem os. På den måde kan vi indhente gratis lånetilbud til dig, uden at det på nogen måde koster dig noget.

De fleste steder er det gratis at indhente lånetilbud, uanset om du benytter en broker som os til at sammenligne lån, eller du går direkte til din bank. Da du kan få gratis lånetilbud hos os, og oven i købet indhente lånetilbud fra mange banker på sammen tid, er der ikke den store gevinst ved at gå direkte til banken.

Når man tænker på gratis lånetilbud, vil der også være nogle, som forbinder det med at låne penge gratis. Det var engang mulig, da kviklånene havde kronede dage, men på grund af regulering, findes de ikke mere. Der har også været situationer på boligmarkedet, hvor man næsten kunne få et gratis lånetilbud, hvilket dog sker yderst sjældent.

Hvis du står med et lånebehov og gerne vil sammenligne lån i dag, så kan vi indhente lånetilbud til dig helt gratis.

Information du skal oplyse for at kunne indhente lånetilbud

Hvis vi skal indhente lånetilbud fra flere banker til dig, så du har mulighed for at sammenligne lånetilbud, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Disse oplysninger benytter vi udelukkende til at bankerne kan kreditvurdere dig og evt. din medansøger, hvis I er to personer, som ønsker at indhente et lånetilbud sammen.

Informationerne falder ind under de fire sider i vores ansøgningsformular; lånebehov og kontaktinformation, bolig og beskæftigelse, indkomst og udgifter, samt person- og bankoplysninger. Derudover vil der være et femte punkt, som kun er aktuelt, hvis du har en medansøger.

Lånebehov og kontaktinformation

Først og fremmest, skal vi vide, hvor meget du har behov for at låne, for at vi kan indhente relevant lånetilbud fra flere banker, samt hvor høj en månedlig ydelse, du ønsker at betale. Herefter udfylder du dine kontaktinformationer, herunder navn, email og telefonnummer, som første skridt på vejen mod at sammenligne lån.

Bolig og beskæftigelse

På siden for bolig og beskæftigelse, skal du oplyse din adresse, hvor længe du har boet på adressen, samt hvilken type bolig du bor i, om du er gift eller single, samt hvad din uddannelse og beskæftigelse er. Herefter spørger vi ind til antallet af børn i husstanden, samt deres alder. Afslutningsvis, har vi brug for nogle oplysninger om antallet af biler, ejerforholdet og om du/I er medlem af en A-kasse. Alle disse oplysninger har bankerne og långiverne behov for at vide, da de er afgørende for hvilke lånetilbud bankerne kan tilbyde.

Indkomst og udgifter

Under Indkomst og udgifter skal din og evt. din samlevers indkomst før og efter skat oplyses, samt udgifter til el, vand, varme, telefoni, internet, tv, samt transport, ejerudgifter og forsikring.

Afslutninvis har vi behov for at kende dine eksisterende lån, hvilket ikke kun er relevant for at indhente lånetilbud, men også hvis du har behov for et samlelån.

Person- og bankoplysninger

Til sidst har vi behov for at kende dit CPR-nummer, dine bankinformationer, samt om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det sidste punkt er et punkt, hvor vi ved at mange ansøgere ikke oplyser korrekt, da de godt ved, at det kan være svært at få et lånetilbud, hvis man har denne form for betalingsanmærkninger. Information vil dog altid blive valideret efterfølgende, og efter som du ønsker at sammenligne lån, som ikke blot er fiktive, gavner det dig derfor ikke at afgive forkerte oplyse.

Hvis du opgiver forkerte informationer, som banken kan validere efterfølgende, vil de lånetilbud, som vi indhenter til dig, ikke være gyldige, og dermed kommer du til at sidde og sammenligne lån, som du ikke kan få udbetalt i sidste ende. Derfor anbefaler vi altid, at du opgiver så korrekte informationer som muligt, da du ellers kommer til at spilde din tid på fiktive lånetilbud og en fiktiv lånesammenligning.

Det kan virke som meget information, som du skal udfylde, for at vi kan indhente lånetilbud, som kan danne grundlag for at du kan sammenligne lån. I de fleste tilfælde, tager det dog ikke mere end 2-5 minutter at udfylde denne information. Størstedelen af den informationen vi spørger om, er nemlig oplysninger, som du allerede kender, og ikke behøver at finde frem.

Hvis du alternativt selv skal ud og indhente lånetilbud fra flere banker eller långivere, kunne denne process nemt tage en hel dag. Her ville du nemlig ikke blot skulle udfylde alle låneansøgningerne, men også finde frem til alle bankerne, finde ud af om de overhovedet tilbyder lån til personer, som ikke er kunder i banken allerede, samt sammenligne lånetilbuddene, som ikke vil være opstillet på samme måde. Set fra vores synspunkt, er det svært at se, at det kan betale sig, at indhente lånetilbud fra flere banker selv.

Hvor kan man ellers sammenligne lån

Hvis du efter at have prøvet vores tjeneste, gerne vil finde andre steder, hvor du kan indhente lånetilbud fra flere banker, eller blot få en oversigt over, hvilke lån der findes på markedet, har vi herunder samlet en liste for dig. Nogle af disse lånesammenligningsfirmaer er vores konkurrenter, hvor andre er vores samarbejdspartnere. Listen indeholder både:

  1. Lånebrokers som indhenter lånetilbud fra flere banker til dig
  2. Affiliate hjemmesider som giver en general lånesammenligning i form af en oversigt over generelle lånevilkår hos de enkelte banker
  3. En blanding af hjemmesider som sammenligner erhvervslån og privatlån

Affiliates er ikke integreret med bankerne. Gennem disse kan du derfor ikke indhente tilbud fra flere banker. I princippet er det muligt for affiliates at have flere låneudbydere på deres liste, sammenlignet med brokers, da ikke alle banker har systemer, som kan opsamle de informationer, som du indtaster på brokerens hjemmeside. Grundet regulering, efterspørgsel og markedets udvikling, er udvalget hos brokers dog i dag størst.

På listen over firmaer, som hjælper dig med at sammenligne priser på lån finder du; Bankly, Lendo, Lånio, MyBanker, Yorker, LetFinans, Lendme, Digifinans, Mikonomi, Arcadia, UnoFinans, City Finans, GoLoan, Axo, Sambla samt FairLån. Det er dog værd at bemærke, at det meget sjældent gør en forskel hvor du sammenligner lån, hvis du vælger at benytte en af de store lånebrokers, så som os.

Hvis du allerede har benyttet en af vores konkurrenter, som er store på lånesammenligning, er det derfor også begrænset, hvad du vil opnå, ved at sammenligne lån via vores service. I skrivende stund, er vi dog sikre på, at vi har nogle banker og långivere koblet på vores service, som andre store spillere indenfor lånesammenligning ikke kan tilbyde at sammenligne på deres service.

Flere faktorer har har indflydelse på dine lånetilbud

Der er mange faktorer, der har indflydelse på dine lånetilbud. Netop derfor har lånevirksomhederne ikke faste listepriser, men beregner derimod altid personlige og individuelle lånetilbud ud fra en kreditvurdering - og bør du altid sammenligne lån.

Det er også ensbetydende med, at du ikke undgår en kreditvurdering, når vi skal indhente lånetilbud for dig. Havde du gjort dig forhåbninger om dette, bliver du skuffet. Alt fra traditionelle pengeinstitutter til moderne lånevirksomheder foretager nemlig kreditvurdering af deres låntagere.

Når en långiver foretager en kreditvurdering, er der flere faktorer, der bliver inddraget. Det er ganske vist forskelligt fra udbyder til udbyder, men nedenstående faktorer er altid inkluderet i kreditvurderingen.

Din Indkomst

Din indkomst er en af de mest afgørende aspekter af din kreditvurdering og dermed hvilke lånetilbud du modtager. Hvis ikke din indkomst er tilstrækkeligt høj, kan långiveren blive i tvivl om, om du har råd til de månedlige terminer. Dette kan have indflydelse på, om du modtager, og har mulighed for at sammenligne flere lånetilbud, eller blot et afslag på ansøgning.

Derfor afhænger det maksimale lånebeløb, som du kan låne, direkte af din indkomst. Har du en høj indkomst, kan du naturligvis låne et højere beløb. Det er dog ikke udelukkende din indkomst, der definerer dit maksimale beløb – uanset hvilken lånetype, der er tale om.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er ensbetydende med, at du skal have et job. Din indkomst kan derfor sagtens være i form af SU, kontanthjælp, dagpenge mv. Enkelte långivere kræver dog et fast arbejde, om end det ofte er i forbindelse med større lån.

Din status i RKI og Debitor Registret

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er der meget lille sandsynlighed for at optage et lån – heller ikke i tilfælde af, at det er et minilån på 1.000 kr. En registrering i RKI (Ribers Kredit Information) er en direkte afvisning hos langt de fleste långivere og dermed er der ikke grundlag for at indhente lånetilbud eller sammenligne lån.

Skal du gøre dig forhåbninger om et lån, er du derfor nødt til at få slettet din registrering, hvilket kun kan lade sig gøre på to måder:

  1. Du kan betale den gæld, der har resulteret i din registrering
  2. Du kan vente i fem år, hvorefter din registrering automatisk slettes

I denne sammenhæng er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er ensbetydende med, at din gæld slettes, hvis du vælger løsning nr. to. Derimod betyder det blot, at din registrering i RKI fjernes. Derfor rådes du selvfølgelig også til at vælge løsning nr. et. Det medfører ikke blot, at din registrering fjernes, men også, at din gæld er ude af verden.

Dit rådighedsbeløb

Til trods for en høj indkomst, er du ikke garanteret at kunne få bevilliget et stort lån. Dit rådighedsbeløb er nemlig også afgørende. Det er nemlig det, som danner grundlag for, hvorvidt du har råd til tilbagebetalingen af dit lån.

I rådighedsbeløbet tages der også højde for din eksisterende gæld. Derfor er dét ofte også noget, du vil blive bedt om at oplyse, når du ansøger om om at få et lånetilbud. At der tages højde for dette, er dog udelukkende en fordel. Det sikrer dig mod, at du optager et lån, som du ikke har råd til. Angiv derfor altid korrekt tal, når du skal oplyse om nuværende gæld, rådighedsbeløb mv. Det er nemlig lige så høj grad værd at oplyse for din egen skyld.

Sådan forøger du dine chancer for at blive godkendt

Når du skal sammenligne lån eller indhente lånetilbud, handler det ikke blot om at finde den bedste bank i Danmark. Det handler også om at give sig selv de bedst mulige forudsætninger for at få bevilliget et lån. Du kan forøge dine chancer for at blive godkendt til et lån på følgende tre måder.

Få en medansøger på dit lån

Er I to om at ansøge om lånet, kan långiverne være mere villige til at godkende låneansøgningen. Ligeledes vil de ofte også sænke renterne på lånet, da I er to om at dele betalingen. Det er en fordel for långiver, da det minimerer risikoen for, at pengene ikke tilbagebetales.

Sandsynligheden for at du/I bliver godkendt, når I ansøger sammen er større. Dermed er sandsynligheden for, at I overhovedet kan sammenligne lån også størst, hvis I ansøger sammen, da risikoen for at modtage ét eller nul lånetilbud er meget mindre, og der dermed ikke er noget sammenligningsgrundlag.

Forlæng lånets løbetid

At forlænge lånets løbetid kan ligeledes have indflydelse på, hvorvidt du bliver godkendt eller ej. Det vil resultere i, at den månedlig ydelse bliver mindre, hvorfor tilbagebetalingen bliver mere overskuelig. Dog vil det også betyde, at de totale omkostninger stiger.

Afdrag på lånet via Betalingsservice

Der er flere fordele ved at tilmelde din betaling til Betalingsservice. Du undgår nemlig ikke blot omkostninger til girokort og administration, men øger også chancerne for, at långiver godkender din ansøgning, hvis du accepterer at betaling sker via Betalingsservice, da du på den måde ikke hver måned skal tage stilling til, om du skal betale din månedlige ydelse.

Skal vi hjælpe dig med at indhente lånetilbud?

Hvis du har læst al den information vi har samlet om at indhente lånetilbud fra flere banker og sammenligne priser på lån, bør du være godt rustet, til at finde og vælge det bedste lånetilbud. Vi håber at informationen var til at forstå og at du har lyst til at prøve vores lånesammenligningstjeneste, så vi kan indhente lånetilbud til dig, og du dermed kan finde det bedste lånetilbud til netop dig.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.