Ofte stillede spørgsmål | Saverium.dk

Ofte stillede spørgsmål

Læs de oftest stillede spørgsmål, før du kontakter os. Du kan finde de svar, du leder efter, hurtigere.

Krav til ansøgningen

Alle over 18 år kan ansøge om et lån, du skal dog også have bopæl i Danmark, NemID, dansk telefon nummer samt dansk CPR-nummer.

Det er desværre ikke muligt at optage et lån hvis du bor udenfor Danmark, det gælder også for folk der bor på Grønland og Færøerne

Alle, der er mindst 18 år, kan ansøge om et lån. Nogle banker kan have forskellige aldersgrænser og kan beslutte at yde et lån baseret på disse.

Det er desværre ikke muligt at optage et lån hvis du er registreret i RKI og Debitor Registret.

Formålet med Saverium

Saverium.dk er en nem og overskuelig sammenlignings platform indenfor lån til private. Vi har over 500.000 tilfredse kunder i Norden. Vi hjælper dig med at få de bedste lånetilbud sendt til dig som passer dine behov.

Nej, det er helt gratis at oprette og sende en låneansøgning igennem os. Udover det binder du dig ikke fast til at skulle optage et lån. Så du kan sagtens gennemgå dine lån og bestemmer om du vil optage et lån eller ej uden binding.

Låneansøgning

Du kan låne alt fra 3.000 kr. til 500.000 kr.

Vælg pensionist som indkomstkilde, og udfyld din pensionsdato.

Hvis du er arbejdsløs, kan du stadig ansøge om et lån. Imidlertid kræver mange banker et vist niveau af stabil indkomst for at tilbagebetale lånet.

Du kan vælge alt fra 1 – 15 år at betale dit lån tilbage i.

Når du har valgt det tilbud som matcher dine behov, sender vi dig videre til den låneudbydere som du har valgt for at gennemføre det sidste i forhold til din ansøgning. Derefter bliver dit lån så udbetalt af dem, hvornår det sker afhænger af hvilken låneudbydere du vælger. Du vil som udgangspunkt få lånet udbetalt til din bank konto samme dag, der kan dog være nogle banker hvor det tager nogle få dage før du kan se dem på din konto.

Kreditvurdering

Saverium.dk opretter ansøgninger om kredittilbud og sender dem til mange banker. Hver bank træffer sin egen beslutning om lånet, og vi kan ikke påvirke disse beslutninger. Nogle ansøgninger afvises af grunde, der er ukendte for os, ligesom vi heller ikke kender grundene til, at visse accepteres. En almindelig grund til at afvise en låneansøgning er fordi ansøgeren ikke opfylder indkomst- eller gældskriterierne.

Du kan ansøge om et lån, selvom din kreditværdighed er lav. Imidlertid tilbyder banker generelt ikke lån til denne type ansøgere.

Efter du har sendt din ansøgning afsted, vil vores partner ud fra dine oplysninger vurdere om de vil tilbyde dig et lån. Derefter vil de fremsende dig et tilbud du så kan acceptere hvis tilbuddet er noget du ønsker.