Find lånebeløb i alle størrelser og til alle formål

Lånebeløb

Uanset hvilket lånebeløb du leder efter, kan vi hjælpe dig. Hvis du udfylder vores ansøgningsformular her på siden, indenter vi med det samme tilbud fra en lang række banker og långivere til dig, så du kan vælge det bedste og billigste tilbud.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Find det rette lånebeløb via vores platform

Leder du efter det helt rette lånebeløb? Det finder du her. Vi kan hjælpe dig med at finde dit maksimale lånebeløb eller lige præcis det lånebeløb, som du står og mangler.

Vi hjælper dig med at sammenligne lånetilbud fra en lang række banker og långiver, så du på få minutter og med én enkelt online ansøgning, kan få et overblik over dine lånemuligheder, og vælge dét lån, som passer til dig og dit behov. Benyt vores låneberegner nu, og find ud af, hvilke banker der kan tilbyde dig et passende lånebeløb til en fornuftig rente.

Små lånebeløb

De små lånebeløb er dem, som i stor stil tidligere blev dækket af SMS-lånene og kviklånene. Disse lån eksisterer i dag ikke på samme måde som tidligere grundet teknologisk udvikling og regulering på lånemarkedet.

Hvis du låner penge i denne kategori, har du med stor sandsynlighed et akut økonomisk problem. Det kan være, at en uforudset regning er dumpet ind af brevsprækken, eller at en esentiel genstand, som får din hverdag til at hænge sammen, er blevet stjålet, mistet eller gået i stykker og behøver at blive erstattet her og nu.

Nedenfor finder du de typiske små lånebeløb, som vores brugere ansøger om:

Mellemstore lånebeløb

De mellemstore lånebeløb er dem, som de fleste betegner som forbrugslån. De dækker sjældent pludseligt opståede problemer, men derimod realisering af drømme, som i øjeblikket er uden for ens økonomiske rækkevidde. Drømmene kan variere meget i omfang, og derfor ser du også et stort spænd i lånebeløbene i denne kategori.

Det er sandsynligt, at du allerede har lagt penge til side til at dække en del af købet, hvis du søger indenfor denne kategori, da din drøm nok ikke er opstået natten over. Hvis du har haft det samme ønske i lang tid og mulighed for at lægge mange penge til side, har du måske kun behov for et af de små lånebeløb. Det kan også være at du er i en helt anden situation, hvor du først lige blevet opmærksom på din drøm, og har dermed ikke haft tid eller økonomi til at lægge meget til side endnu. Vi kan hjælpe dig, uanset hvor langt du er i processen.

Nedenfor finder du de typiske lånebeløb, som vi ser, at vores brugere ansøger om i kategorien for mellemstore lånebeløb. Disse lånebeløb kommer ofte i intervaller af 5.000 kr. eller 10.000 kr.:

Store lånebeløb

De store lånebeløb er sjovt nok til dem, som har behov for et stort lånebeløb. Inden for denne kategori er behovet typisk samlelån, lån til bil eller et erhvervslån, da disse poster ikke altid, men ofte, kan løbe op i flere hundredetusinde kroner.

Førstnævnte eksempel er lidt speciel, da der netto ikke stiftes ny gæld, og man ikke står med et brændende ønske om at købe en genstand, service eller oplevelse. Derimod har man blot et ønske om at spare penge, i modsætning til næsten alle andre tidspunkter, hvor man kunne finde på at optage lån.

Herunder finder du de typiske lånebeløb, som vi kan se, at vores brugere ansøger om inden for denne kategori. Lånebeløbene kommer desuden ofte i intervaller af 50.000 kr.:

Tilpasset til dit behov

Som du kan se ovenfor, er det din opsparing, og hvad du låner til, som definerer det lånebeløb, som du har behov for. Når du har overblik over din opsparing, ansøger du blot om det resterende lånebeløb, hvilket du kan gøre her på siden, hvis du ønsker et nemt og hurtigt overblik over dine muligheder på lånemarkedet.

Bankerne vil ud fra din ansøgning og din nuværende økonomi vurdere, om du kan få et lånebeløb, som helt eller delvist dækker dit behov. Dernæst vil de fastsætte en rente, ud fra hvor sandsynligt det er, at du kan tilbagebetale lånet. Denne risikovurdering er i stor stil baseret på din nuværende økonomi, samt hvor risikabel de mener at din investering er. Hvis du låner til en en oplevelse, er pengene væk så snart oplevelsen er betalt, hvis du derimod låner til en genstand, som långiveren kan tage pant i, så vil sikkerheden være meget større for banken.

Det kan lyde omstændigt, men de fleste af ovenstående elementer i låneprocessen, har du nok allerede afklaret. Alt omkring din økonomiske situation er information, som banken enten kan trække fra din netbank, via et NemID / MitID login, eller via et simpelt spørgeskema. Hele risikovurderingen kræver ikke noget af dig, da det er bankens ansvar. Det er også i stor stil banken, som løber en risiko, ved at tildele dig lånebeløbet, og ikke omvendt.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.