Lån til alle uanset køn, uddannelse og alder - Sammenlign her

Lån til alle

Hvis du leder efter lån til alle, eller lån, som alle kan søge og optage, så er du havnet det rigtige sted. Hos os, sammenligner vi nemlig lån blandt mange banker og alternative långivere. På den måde kan vi ofte finde lån til alle, uanset kan, alder, uddannelse og økonomisk situation.

Når du benytter vores låneberegner og vælger dit øksnede lånebeløb, er du allerede godt igang. Herefter indtaster du dine oplysninger, som vi bruger til at indhente personlige tilbud på lån fra alle vores lånepartnere. Hvis du står i en situation, hvor du tænker, at det ikke er alle, som du kan låne penge af, så er vores service oplagt, da du ansøger hos mange banker og långivere på samme tid.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lån til alle befolkningsgrupper

Hvis du allerede har mange penge, et fast job med en god løn og en stor opsparing, så er det ikke svært at finde en bank, som vil give dig et lån. Den situation er det desværre langt fra alle, som er i - og nok også langt fra de fleste. Derfor er det heldigt, at der også findes långivere, som låner ud til befolkningsgrupper, som ikke har den stærkeste økonomi.

Hvis du er uheldig at have mistet dit job, findes der udbydere på markedet, som låner til arbejdsløse. Hvis du er gået på pension, findes der ligeledes firmaer, som låner til pensionister. En anden gruppe, som ofte har svært ved at låne er de unge. Som ung kan man ofte få et lån som studerende, eller et såkaldt SU-lån, men det kræver selvfølgelig at man er tilmeldt et studie.

Ansøg med en ven eller et familiemedlem

Uanset hvad din situation er, vil du kunne forøge dine chancer for at få et lån, hvis du ansøger om lån med en medansøger. Hvis I er to personer, som ansøger om lånet, vil risikoen for banken være meget lavere, og kravene til jer som låntager, fra finanstilsynet, være lettere at opnå. Hvis du har mulighed for at finde en anden person at ansøge med, vil vi altid anbefale det. Som udgangspunkt ønsker en bank at låne til alle, som med stor sandsynlighed kan tilbagebetale deres lån.

Hvis du tænker at en ansøgning med en ven eller familiemedlem er en oplagt mulighed for dig, men du først skal undersøge, om den anden person også er interesseret, kan vi opyse, at vores tjeneste altid er åben. Det gælder uanset om du ansøger i hverdagen, i weekenden eller på en helligdag. Det er dog ikke altid at vores kundeservice er bemandet, men hvis der opstår problemer, vender vi tilbage til dig så snart vi er tilbage på kontoret.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.