Sammenlign privatlån uden sikkerhed - Lån penge privat her

Privatlån

Leder du efter et billigt tilbud på privatlån? Det kan vi hjælpe med. Hvis du bruger 2 minutter på at udfylde vores ansøgningsformular, indhenter vi gratis og uforpligtende tilbud på privatlån til dig, så du nemt kan vælge det billigste og bedste privatlån.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Få hjælp til privatlån gennem os

Vi har en sammenligningstjeneste for privatlån, som du kan benytte helt gratis. Hvis du ønsker at låne penge privat, så er du havnet det rigtige sted.

Hvis du har mod på at udfylde vores korte online ansøgningsformular, som du finder herunder, vil vi afsøge markedet blandt vores lånepartnere for tilbud på privatlån, som er skræddersyet til dig, dit behov og din økonomi.

Ansøgningen til lånet tager 2-5 minutter, hvilket hurtigt kan tage flere dage, hvis du selv skal ud og finde de samme udbydere af private låneaftaler, samt udfylde deres ansøgningsformularer én efter én.

Ansøg nu, så finder vi en lang række personlige privatlånstilbud til dig med det samme.

Ansøg om privatlån og få flere tilbud på få minutter

Det kan virke besværligt at finde et billigt privat lån med lav rente. Det er i særdeleshed gældende, hvis man er helt grøn på området. Heldigvis kan vi hjælpe dig, da du her på siden kan indhente tilbud på fra flere långivere med en enkelt ansøgning og vælge det billigste privatlån, frem for det første du støder på.

Når du har udfyldt vores ansøgningsformular, modtager du tilbud fra vores samarbejdspartnere på få minutter, hvilket omfatter en lang række banker og långivere, som gør alt hvad de kan, for at skræddersy det billigt privatlån til dig.

Alle modtagne tilbud er naturligvis uforpligtende, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere nogle af dem, hvis ikke du finder dem tiltalende. Ønsker du blot at undersøge markedet for privatlån, kan du sagtens oprette en uforpligtende ansøgning.

Ønsker du at sikre, at du optager et billig privatlån, bør du sammenligne privatlån fra flere låneudbydere. Det er netop den process, som vi har gjort nemt, da alle lånetilbud indhentes via én enkelt ansøgning og præsenteres på samme side.

Fælles for de mange udbydere af billige privatlån, som vi samarbejder med, er at du ikke er påkrævet at stille sikkerhed for lånet. Vær opmærksom på, at vi ikke selv er en udbyder af privatlån - vi formidler blot kontakten og ansøgningen mellem dig og långiveren.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån kan i stor stil sammenlignes med et forbrugslån. Derfor er et privat lån ikke en specifik type lån med særlige lånevilkår. Når du låner penge privat, fungerer det på samme vis som ovenstående låntype. Det er ikke nogle begrænsninger på privatlånet alt efter hvad du vælger at benytte lånet til. Fordelen ved denne type lån er desuden, at det er et hurtigt lån, hvor pengene i løbet af kort tid, er disponible på din bankkonto.

Hvad er et Privatlån Plus?

Flere låneudbydere tilbyder ikke blot almindelige privatlån, men også et Privatlån Plus. Teknisk set er der ikke nogen forskel på de to lånetyper, andet end lånebeløbets størrelse.

Som regel er et regulært privatlån et lån beløb på op til 50.000 kr., mens et Privatlån Plus betegner et lån med et beløb på over 50.000 kr. Foruden dette, er der ingen forskelle på de to typer lån.

Hvad koster et privatlån?

Der kan ikke gives et konkret svar på, hvad et privatlån koster at optage. Prisen for at optage et privatlån afhænger af flere faktorer, ligesom låneudbydernes priser også varierer. Derfor er derfor stor forskel på hvad et lånet koster. Af samme årsag er det også vigtigt at afsøge markedet, for at finde det billigste privatlån.

Billigste privatlån

Hvis du ønsker et billigt privatlån, findes der mange knapper at skrue på. For det første kan du sænke låbebeløbet, så du ikke låner mere end højst nødvendigt. Dernæst kan du sænke løbetiden, så du slipper med så lav en rente på privatlånet som muligt, målt i kroner og ører over over hele lånets løbetid. Sidst men ikke mindst, får man de billigste privatlån, når ens økonomi er sund og stabil.

Det er selvfølgeligt ikke altid, at man selv er herre over sin økonomiske situation, og det er ofte ikke noget, som man kan ændre på fra dag til dag. I sidste ende er det op til hver enkelt långiver at vurdere, hvilken rente de vil tilbyde dig. Af denne årsag, er det også vigtigt at sammenligne lån, før du træffer dit valg.

Et privatlåns omkostninger kan beregnes via vores låneberegner, med udgangspunkt i din kreditvurdering. Kreditvurderingen har til formål at fortælle den pågældende långiver, hvor stor en risiko, der er, for at du ikke har råd til tilbagebetalingen. Det inkluder også en betragtning af, hvor meget du med rimelighed kan betale i renter, gebyrer og afdrag sammenlagt hver måned. Hvis din kreditværdighed kan betragtes som værende god, vil du derfor modtage tilbud om privatlån med lavere omkostninger.

Vi har specialiseret os i at finde de bedste privatlån for dig og resten af Danmark. Det tager ikke mange minutter at udfylde vores ansøgning, så du kan danne dig et overblik over, hvem der kan tilbyde dig et billigt privatlån, og hvem der kan tilbyde et dyrt.

På grund af långivernes forskellige regnemetoder, som ligger til grund for deres prisberegninger, vil én person kunne få et billigt privatlån hos den ene udbyder, hvor den anden vil kunne finde et billigere privatlån hos en anden udbyder.

Sådan sammenligner du prisen på privatlån

Når du skal finde det bedste privatlån, er det selvfølgelig det billigste privatlån, som de fleste leder efter. Det er dog ikke tilstrækkeligt, at du blot finder et lån med lav rente, da der også er andre omkostninger forbundet med et lån.

Når du skal sammenligne forskellige lånetilbud, er det ikke blot renten, der skal inddrages i sammenligningen. Derimod bør du sammenligne lån med afsæt i ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Det er et tal, der fortæller dig lånets samlede omkostninger i procent ift. lånebeløbet.

Vær dog opmærksom på, at ÅOP udelukkende kan bruges til sammenligning af privatlån, der har samme lånebeløb og samme løbetid. Det er et lovkrav, at der oplyses en ÅOP på alle lån nu til dags. Derfor er det altid nemt at finde et låns ÅOP.

Foruden privatlånets ÅOP, er det også klogt at holde øje med den samlede tilbagebetaling. Når du holder øje med den samlede tilbagebetaling, er det muligt at se, hvordan løbetiden påvirker de samlede låneomkostninger. Jo længere løbetid, jo længere skal du betale renter på dit lån.

Vær opmærksom på, hvis du skulle støde på det, at den maksimale ÅOP, som en långiver må tilbyde er 35%. I tilfælde af at långiveren markedsfører sine låneprodukter, vil dette tal være 25%. Alle långivere, som vi samarbejder med, tilbyder maksimalt en ÅOP på 25%, da vores service karakteriseres som markedsføring for långiverne. Derfør behøver du ikke bekymre dig om dette, når du benytter vores tjeneste til at beregne og finde de bedste privatlån

Hvad dækker ÅOP over?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det betyder, at alle omkostninger på dit privatlån er indregnet i ÅOP'en, hvorfor tallet giver et komplet overblik over lånets omkostninger. Husk dog, at det er på årlig basis.

Følgende omkostninger er blandt andet inkluderer i ÅOP'en:

 • Stiftelsesomkostninger
 • Renter
 • Administrationsgebyrer
 • Kontogebyrer
 • Påkrævede PBS-gebyrer

Vi nævner lige igen, at det er vigtigt at du kun benytter ÅOP til at sammenligne lån, som har samme løbetid og lånebeløb.

Hvad kan jeg bruge et privatlån til?

I og med, at et privatlån er et usikret lån, kan de lånte penge spenderes, som du ønsker. Du kan reelt set bruge denne type lån til at købe et hus, om end det skal være et billigt ét af slagsen.

De fleste låner penge privat for at finansiering af alt fra rejser og shoppingture til uforudsete udgifter. Når du optager et lån i denne kategori, er det primære formål at købe en genstand, service eller oplevelse, som du løbenden kan afdrage på. Låneformål for et privatlån kunne være:

 • Indskud til bolig
 • Lån til rejser
 • Nye møbler
 • Renovering af bolig
 • Betaling af regninger
 • Bryllup
 • Konfirmation

Det kan også være, at du blot står og mangler lidt penge sidst på måneden. Uanset hvad årsagen er, kan et privatlån være en ideel løsning. Det er vigtigt, at du husker, at der altid er omkostninger forbundet med at lån. Derfor bør du også altid lede efter et billigt privatlån.

Har du besluttet dig for, at du skal optage et lån, kan det altid betale sig at undersøge flere lånetilbud. På denne måde finder du nemlig lettest frem til de billigste privatlån med lav rente og lav ÅOP.

Fordele og ulemper ved privatlån

Forsøger du at finde et billig privatlån, er det naturligvis essentielt, at du er opmærksom på, at der er fordele og ulemper forbundet med låntypen. Heldigvis er der lovgivning som kan hjælpe dig i forbindelse med privatlån, hvilket du kan læse mere om på erhvervsministeriets hjemmeside.

Herunder fremhæves en række af de mest fremtrædende fordele og ulemper forbundet med netop denne låntype:

Fordele:

 • Det er muligt at tilpasse lånebeløbet
 • Meget kort udbetalingstid
 • Høj sikkerhed og digital validering da du låner med NemID/MitID
 • Kan tilpasses til alle individuelle behov
 • Der stilles få spørgsmål

Ulemper:

 • Du skal betale afdrag hver måned
 • Der er risiko for høje gebyrer, hvis du misligholder dine afdrag

På trods af, at du har fundet et billig privatlån, er det alligevel vigtigt at overveje nøje, hvorvidt det er den rette beslutning at optage et lån.

Det er nemt at finde et lån, hvorfor man også nemt risikerer at lade sig lokke af lånetilbuddet, før man har skabt et tilstrækkeligt overblik over privatøkonomien. Det er yderst vigtigt, at du ikke gør dette, men derimod overvejer din beslutning meget nøje.

Hvor stort kan lånet blive?

De fleste kan blive godkendt til et privatlån med en rente på et retfærdigt niveau. Der er dog forskel på, hvor høje beløb man kan blive godkendt til.

Langt de fleste ville kunne blive godkendt til fx et kviklån (tidligere kendt som SMS lån og mobillån), eller et minilån. Det vil typisk være beløb på 3.000 - 10.000 kr.

Ønsker du et højere lånebeløb, vil der også blive stillet større krav til din kreditværdighed. Ofte vil du blive bedt om at give flere oplysninger om dig selv og din økonomi, når du ansøger om højere beløb. Det handler dog ikke om beløbet i sig selv, men derimod om, at långiverne ønsker at sikre, at du som låntager har råd til tilbagebetalingen.

Risikoen for at du ikke kan tilbagebetale, kan du delvist imødekomme ved at justere på løbetiden på dit privatlån. En længere løbetid, vil give dig en lavere månedlig ydelse. Med en lavere månedlige ydelse på dit privatlån, sikrer ikke kun långiveren, at du har større sandsynlighed for at overholde dine terminer, men hjælper også på dit månedlige rådighedsbeløb (også kaldet “left to live”).

Lån aldrig mere, end du har råd til

“Left to live” er fastlagt af regeringen, som i bund og grund er til for at sikre, at du ikke kommer til at sidde med så dyrt et lån, at du ikke kan købe mad, betale din husleje eller købe tøj til dig selv og dine børn. Alt hvad der kan karakteriseres som luksus, kan godt barberes væk fra din hverdag, men basale fornødenheder kan ikke. Dette har især været et problem i de første år efter årtusindeskiftet for blankolån og kontantlån.

I jagten på det billigste privatlån, er det let at komme til at overse de bedste lånetilbud. I dag kan et lån optages i løbet af få minutter, hvorfor mange desværre ender med at optage et lån uden at have afdækket markedet for bedre tilbud på privatlån.

Før du giver dig i kast, er det en god ide at overveje din økonomi. Du behøver dog ikke at lave et udførligt budget, da långiveren har et ansvar for at sikre, at du kan betale terminerne.

Hurtig udbetaling

Vil du være garanteret en kort udbetalingstid, så er et online privatlån det rette valg, da adskillige låneudbydere har en udbetalingstid på få timer, alt afhængigt af dit ønskede lånebeløb.

Har du brug for penge nu, er det derfor ikke din bank, du skal overveje. Derimod skal du blot udfylde vores ansøgningsformular, hvor du øjeblikkeligt vil modtage uforpligtende lånetilbud på privatlån fra vores samarbejdspartnere. Fælles for dem alle er, at de har en kort udbetalingstid.

Er du eksempelvis stødt på et godt tilbud, eller har du modtaget en uforudset regning, der skal betales øjeblikkeligt, er det selvfølgelig relevant, at dit privatlån udbetales hurtigt. Derfor er dette også af høj prioritet hos de fleste långivere.

Vær dog opmærksom på, at der ved større privatlån nogle gang kan følge en længere udbetalingstid. Dette hænger sammen med, at kreditvurderingen typisk er mere omfattende og ikke at udbetalingen i sig selv er langsommere. På de små privatlån på fx 10.000 eller 50.000 kr., vil der dog altid være en kort udbetalingstid. Alle låneudbydere understøtter dog lån med MitID og NemID, som får låneprocessen til at forløbe langt hurtigere end tidligere.

Privatlån uden sikkerhed

Låner du penge på nettet i form af et privatlån, er du ikke påkrævet at stille sikkerhed for dit lån. Derfor er det ikke nødvendigt at have ejendele af stor værdi, der kan stilles som sikkerhed, hvilket typisk er tilfældet i forbindelse med et banklån.

At du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, er en fordel i sig selv, da du dermed ikke risikerer at må sælge dine værdier, der er stillet som sikkerhed.

Der er også en anden årsag til, at privatlån uden sikkerhed er en fordel. Når du låner uden sikkerhed skal du jo ikke stille sikkerhed for lånet, og derfor skal der ikke allokeres tid til at vurdere værdien af den eller de ejendele, som du er villig til at lade långiveren tage pant i.

Det faktum, at du ikke er påkrævet at stille sikkerhed for dit privatlån, er derfor et afgørende aspekt af, at både behandlings- og udbetalingstiden er kort, hvilket, som tidligere angivet, også er en betydelig fordel ved online lån.

Vær dog opmærksom på, at et lån uden sikkerhed ikke er ensbetydende med et lån uden kreditvurdering. Der vil til hver en tid blive udført en kreditvurdering af dig som låntager, når du optager et lån. Dette gør sig gældende uanset om du optager et privatlån eller et andet lån.

Det er lovpligtigt at kreditvurdere låntager, og derfor vil det ikke være muligt at omgå denne del af låneprocessen. Såfremt du eksempelvis ikke har en fast indkomst eller lignende, kan dette give et afslag. Du skal dog blot være taknemmelig for at du bliver kreditvurderet, da det sikrer dig mod, at du optager et privatlån, som du ikke har råd til.

Privatlån trods RKI

Ønsker du at finde et privatlån på trods af RKI-status, så skal du nok desværre lede længe. At låne penge privat uden at der foretages en kreditvurdering er faktisk ikke lovligt, og efter som et positivt opslag i RKI tæller meget ned i kreditvurderingen, vil det være meget svært at finde nogle låneudbydere, som vil gå med til at give et privatlån på trods af RKI. Hvis du står i RKI, vil vi hellere anbefale, at du får fat i en gældsrådgiver, som kan hjælpe dig med at få rettet op på din økonomi.

Lån af privatpersoner

Der er fordele og ulemper ved at lån af privatpersoner. Det er fx ikke unormalt, at forældre udlåner penge til deres børn. Her vil der typisk ikke være foretaget en omfattende kreditvurdering, og kravene for tilbagebetaling, uanset om du overholder dine terminer eller ej, vil nok også være noget mere lempelig, end hvad du vil opleve, hvis du optager et privatlån i en bank.

Der er dog også ulemper at finde ved lån imellem privatpersoner. Hvis du låner af en fremmed person, vil du ikke være sikret på samme måde, som ved et almindeligt privatlån. Du vil ikke blive kreditvurderet, og hvis din kreditor er kynisk, kan du ende ud i en situation, hvor kreditoren kræver, at du betaler urimelige afdrag og renter på lånet fra privatpersonen.

Lån af privatpersoner trods RKI

Måske har du lige læst vores afsnit om privatlån trods RKI, men tænker, at det måske i stedet for er muligt at låne af privatpersoner trods RKI. Der findes mange metoder at låne penge på trods RKI, som enten ikke er lovlige, ligger i en gråzone eller er helt legitime. Fælles for dem alle er dog, at det meget sjældent er anbefalelsesværdigt. Står du i RKI og har du et familiemedlem, som kan hjælpe med finansiering, er dette både lovligt og muligt. Igen vil vi dog understrege, at det sjældent er en god løsning at låne penge af private hvis man er i RKI.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.