Sammenlign forbrugslån her - find de bedste og billigste

Forbrugslån

Er du på udkig efter de bedste og billigste forbrugslån på markedet? Eller blot et forbrugslån uden sikkerhed? Det hjælper vi dig med at finde. Hvis du udfylder vores online ansøgningsskema, kan vi med det samme indhente tilbud på forbrugslån til dig fra en lang række banker, så du kan sammenligne renter og tilbud på forbrugslån i Danmark.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Find forbrugslån med vores tjeneste

Leder du efter en forbrugslån, og vil du gerne gerne finde det billigste forbrugslån? Så er du havnet det rigtige sted. Med én enkelt og kort online ansøgning, kan vi indhente tilbud til dig, på en lang række af de bedste og billigste forbrugslån på markedet.

Alle de forbrugslån, som vi undhenter tilbud på, er “forbugslån uden sikkerhed”, som betyder, at du ikke skal stille pant, når du ansøger. Ansøg om et forbrugslån via vores låneberegner herunder, så indhenter vi en lang række tilbud til dig, så du hurtigt og nemt kan sammenligne renterne på forbrugslånene og vælge det bedste og billigste tilbud.

Hvad er et forbrugslån

Hvad betyder forbrugslån? Et forbrugslån er, hvad navnet antyder, at det er: Et lån til forbrug. Denne type lån udbydes af såvel traditionelle banker som online låneudbydere, om end det er sjældent, at folk optager forbrugslån i banken, eftersom bankerne typisk kræver et dokumenteret låneformål.

Det er almindelig kutyme i de traditionelle banker, at låntagerne skal redegøre for lånets formål, før det kan bevilliges. Dette undgår du i langt højere grad ved at optage dit forbrugslån hos en onlinebaseret långiver.

Forbrugslån er en slags paraplybetegnelse for en række forskellige låneformer, som for det meste optages online, herunder; kviklån, hurtiglån, SMS lån, mv., som du ligeledes frit kan bruge til forbrug.

Almindelige forbrugslån dækker dog typisk over lån af større beløb på mellem 50.000 kr. og 500.000 kr., hvorimod de tre ovenstående låneformer som regel indebærer mindre lånebeløb. Ønsker du at låne et større beløb, er det derfor et forbrugslån, du søger.

Så hvad er et forbrugslån, hvis vi skal koge det helt ned? Helt simpelt, er det et lån til forbrug.

Leder du efter det billigste eller bedste forbrugslån, bør du derfor, som minimum, afsøge nettet. Her kræves der hverken sikkerhedsstillelse, dokumentation eller en redegørelse for lånets formål. Dermed sagt har du friheden til at spendere pengene, som du ønsker.

Hurtigt og nemt

Et af kendetegnene ved denne type af lån er, at forbrugslån er nemme og ligeledes er forbrugslån hurtigt. Hurtigt og nemt hænger sammen på den måde, at ansøgningsprocessen er begrænset.

For det første skal der som nævnt, ikke skal stilles sikkerhed for lånet, hvilket havde krævet en omfattende process i sig selv i form af at få fastlagt værdien af den pantsatte genstand. Dernæst underskrives forbrugslån i dag med NemID eller MitID, som skærer hele papirarbejdet væk, da det både automatiserer processen i forhold til at indhente oplysninger fra eSkat, validere din identitet og indsamler dit forbrugsmønster via din netbank. Sidst men ikke mindst udbetales forbrugslånet hurtigt til din konto - typisk samme dag.

På den måde kan man godt sige at et forbrugslån er hurtigt, i modsætning til så mange andre måder at låne penge på, da forbrugslånet hurtigt står på din konto. Især når man tager beløbsstørrelsen i betragtning, som kan runde en halv million kroner.

Online

Leder du efter et billigt forbrugslån online, så er du ikke gået helt galt i byen. I starten af 0érne, var det normalt at tage kontakt sin sin egen bank, hvis man ønskede et forbrugslån. I dag er det dog mere normalt at finde forbrugslån online, da nettet vrimler med forbrugslån. Flere af de udbydere af forbrugslån du finder online, eksisterer slet ikke offline, og det vil ofte være blandt disse udbydere, at du får et tilbud og finder de billigste forbrugslån.

Online forbrugslån er kommet for at blive, og hvis du ønsker at sammenligne forbrugslån, så er det unægteligt også nemmere at gøre, da du blot behøver at ansøge ét online sted, så som hos os, frem for at skulle finde hver enkelt udbyder selv, og foretage en ansøgning hos hver enkelt.

Det er svært at se ulemperne ved forbrugslån online, frem for offline, da de både er hurtigere, nemmere og i mange tilfælde billigere. Derfor er det også vores klare forventning, at forbrugslån online stå for en større og større andel af det samlede antal forbrugslån.

Find de billigste forbrugslån

Vi hjælper dig med at finde de billigste forbrugslån uden sikkerhed. Det gør sig gældende, uanset om du tænker at det billigste forbrugslån, som er muligt at finde med din økonomi, er et gratis forbrugslån, dvs. et forbrugslån uden omkostninger, et rentefrit forbrugslån, hvor der kan blive pålagt gebyrer, eller blot et forbrugslån med lave renter, som er til at overskue. Uanset hvad du er på udkig efter, som starter med forbrug og slutter med lån, så kan vi hjælpe dig med at finde den billigste udgave.

Det er dog vigtigt at bemærke, at det i dag ikke er muligt at finde gratis forbrugslån mere. Dette skyldes primært lovgivning, som har haft indflydelse på udbyderne af gratis forbrugslån. Tidligere kunne udbyderne af gratis forbrugslån indhente deres tab den første tid på gebyrer og forlængelser senere hen. Dette er dog ikke muligt i dag, og derfor lader det til, at gratis forbrugslån nu er fortid.

Hvis vi i stedet for vender tilbage til de billige forbrugslån, tænker de fleste i første omgang på en lav rente, hvilket vi vil forklare mere om nedenfor.

Renten på forbrugslån

“Hvis du skal have et billigt forbrugslån, så find et forbrugslån med lav rente”. Den sætning eller varianter af denne, har vi hørt mange gange, og en lav rente kan også være et fint sted at starte, uanset om du ser på forbrugslån eller en andre typer lån.

Renten på forbrugslånet fortæller dig, hvor meget du skal betale i renter, og det er ofte den største udgift forbundet med lånet. Derfor kan det tilrådes at finde et forbrgslån med lav rente, og gerne den laveste rente, eller helt uden renter, hvis det er muligt. Renten er dog ikke den eneste udgift du har på et lån, så derfor kan renten på et forbrugslån ikke stå alene. Så hvordan finder man så det billigste forbrugslån?

Laveste ÅOP giver det billigste forbrugslån

Hvad er renten på forbrugslån? Ønsker du at finde det billigste forbrugslån, er det ikke tilstrækkeligt at vælge et forbrugslån med bedste rente. Det er nemlig mere vigtigt, at du holder øje med ÅOP. Desværre tror mange, at en lav rente på forbrugslån er ensbetydende med, at man får en lav pris på forbrugslånet.

Når du laver en beregning på et forbrugslån, bør du kigge på forbrugslånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Tallet samler samtlige omkostninger forbundet med lånet når alle omkostninger bliver medregnet.

Dette er ensbetydende med, at ÅOP’en inkluderer renter, gebyrer og øvrige omkostninger, der er forbundet med lånet. Derfor vil den laveste ÅOP på forbrugslån ligeledes resultere i en lavere samlet pris på det respektive lån.

Den laveste rente på forbrugslån er derfor ikke direkte forbundet med den laveste pris. Ikke desto mindre er renten fortsat af betydning, hvis du ønsker at finde et billigt forbrugslån. Under alle omstændigheder bør du altid kigge på ÅOP, hvis du vil have den laveste pris.

Mange långivere markedsfører sig med at have den bedste rente på forbrugslån. Foruden den lave udlånsrente på forbrugslån, kræver de dog et hav af gebyrer. Derfor bliver lånet pludselig markant dyrere, men når først at opdage det, når de desværre er faldet i fælden.

Når du sammenligner på baggrund af ÅOP er det vigtigt at gøre opmærksom på, at løbetiden og lånebeløbet på de lån du sammenligner, skal være identisk. Ellers kan du ikke benytte ÅOP som målestok for lånets pris.

Find det bedste forbrugslån med vores låneberegner

Det billigste og bedste forbrugslån finder du nemmest ved at benytte en låneberegner som vores. I dette tilfælde vil det være en låneberegner til forbrugslån, men det gør sig også gældende for andre låntyper.

Selve låneberegneren til forbrugslån fortæller dig ikke, hvor du finder det bedste forbrugslån. Når du har udfyldt hele ansøgningen, vil vi kunne indhente de bedste tilbud på forbrugslån til dig, som vi kan finde, blandt en lang række af banker og låneudbydere. Låneberegneren til forbrugslån kan derfor ikke stå alene, men den er det første skridt på vejen til at finde de bedste forbrugslån.

Hvis du ønsker at beregne et forbrugslån, hvilket vil sige prisen på forbrugslånet, er låneberegneren til forbrugslån en stor hjælp. Vi har indrettet vores låneberegner, så den giver et realistisk billede af, hvad du kan forvente at skulle betale i ÅOP og månedlige ydelse, før du påbegynder selve ansøgningen. Vi kan ikke med sikkerhed sige, om prisen på dit forbrugslån vil blive lavere eller højere, hvis du beslutter at indsende en ansøgning, men den kan give dig en indikation af, hvad det typiske forbrugslån koster.

Sammenlign billige forbugslån

Når/Hvis du indsender en ansøgning om et forbrugslån via os, vil vi indhente forbrugslånstilbud til dig. Disse tilbud kan du efterfølgende sammenligne, så du vælger det bedste forbrugslån til dig og dit behov. De to vigtigste faktorer at kigge på, er efter vores mening ÅOP og månedlig ydelse, såfremt lånebeløb og løbetid er identisk. ÅOPén vil fortælle dig prisen på forbrugslånet, hvor den månedlige ydelse vil fortælle dig, hvor mange penge du skal have op af lommen hver termin, for at kunne overholde din låneaftale, så du undgår at havne i RKI.

Der findes også en række andre, men typisk mindre vigtige parametre, som er værd at tage med i overvejelserne, når du skal finde frem til, hvad det bedste forbrugslån er for dig. Det kan bla. være om der er mulighed for at afbetale hele lånet før tid og dermed spare penge, om du kan førhøje lånebeløbet løbende, hvor hurtigt lånet udbetales og hvilke gebyrer der pålægges for diverse services.

Optag forbrugslån uden sikkerhed og dokumentation

En af de store fordele ved at optage et hurtigt forbrugslån på nettet er, at du kan få penge på kontoen, uden at have værdier, der kan pantsættes. Det er derfor ikke påkrævet, at du ejer hus, bil eller deslige. Du kan faktisk optage et forbrugslån helt uden sikkerhed og dokumentation.

Ønsker du eksempelvis at optage et forbrugslån på 100.000 kr., som du kan benytte til at finansiere din uddannelse, nye møbler til stuen, eller som lån til en bil, er det det muligt.

Du er dog ikke begrænset til ovenstående, hvorfor du også har mulighed for at realisere store drømme med et forbrugslån uden sikkerhed. Som tidligere angivet, er der mulighed for at låne op til 500.000 kroner hos adskillige lånevirksomhedere. Uanset om din drøm er en ny hest, kørekortplastikkirurgi eller et bryllup, kan vi hjælpe. Det er kun fantasien og dine drømme, som afgør, hvad du kan bruge et forbrugslån uden sikkerhed til.

Til trods for, at der er både fordele og ulemper ved forbrugslån, kan de fleste vedkende sig, at fordelene opvejer ulemperne. Blandt fordelene finder du også at du ikke kræves at stille sikkerhed for eller dokumentere lånets formål.

Da du ikke skal stille sikkerhed for lånet, misforstår mange, at det er ensbetydende med, at de kan optage et forbrugslån uden kreditvurdering. Det er dog ikke tilfældet. Tværtimod foretages der altid kreditvurderinger, når man optager et lån hos en online långiver. Ønsker du at optage forbrugslån uden kreditvurdering, må vi desværre skuffe dig med, at det ikke er muligt i Danmark uanset hvor du ansøger.

Der er de seneste år opstået lånegrupper på sociale medier, hvilket har været et alternativ til forbrugslån uden kreditvurdering. Det er dog noget, som vi på det kraftigste fraråder at benytte, da du på ingen måde er sikret, og med stor sandsynlighed betaler meget høje renter for. Vi vil råde dig til at ansøge om et forbrugslån på helt normal vis, og se om det ikke er muligt for dig at blive godkendt, på trods af at det ikke bliver et forbrugslån uden kreditvurdering.

Minimer risikoen ved at undlade sikkerhedsstillelse

Stiller du ikke sikkerhed for dit lån, er der ingen risiko for, at kreditor kan kræve eksempelvis bil eller bolig solgt, hvis ikke du har råd til at indfri din gæld eller betale dine terminer.

Under alle omstændigheder er det selvfølgelig en situation, du skal undgå at stå i. Dermed er det også vigtigt, at du undgår de dyreste forbrugslån, da de kan presse dig ud i en situation, der stiller dig dårligt økonomisk set.

Selvom du ikke stiller sikkerhed for dit lån, er den økonomiske risiko ikke væk. Har du ikke råd til at betale de månedlige ydelser, vil du ikke blot blive pålagt renter og gebyrer, men kan ligeledes risikere overdragelse af sagen til et inkassobureau samt en eventuel registrering i RKI. Hvis sagen overdrages til RKI, vil du ligeledes blive pålagt et inkassogebyr.

Kan alle få bevilget et billigt forbrugslån?

Alle som vil have bevilget et billigt forbrugslån skal være sikker på, der vil blive stillet krav til dem. Ingen långivere ønsker at bevillige et lån, uden at stille krav til låntageren. Dette er også gældende for onlinebaserede låneudbydere. De traditionelle pengeinstitutter stiller dog betydeligt flere krav, hvorfor du ganske vist kan få et billigt forbrugslån i en bank. Der vil dog også blive stillet er flere kriterier for dit lån, og det kræver en større ansøgningsprocess.

Næsten alle traditionelle banker kræver eksempelvis en garanti, når de bevilliger et lån. Det er i høj grad gældende for større lånebeløb. Det giver långiver en slags sikkerhed, som bankerne kan benytte sig af, såfremt skyldneren ikke er i stand til at indfri gælden.

Alder

Der findes utallige billige forbrugslån i Danmark. Fælles for de fleste er, at det er påkrævet, at du er fyldt 21 år, hvis du skal bevilliges et lån. Der findes dog udbydere, som tilbyder forbrugslån til 18-årige, og nogle der kræver at du er fyldt 24 år. Dette er der flere årsager til.

Hovedårsagen er, at lånevirksomhederne er velvidende om, at der er bedre forudsætninger for, at personer over 21 år har bedre styr på økonomien end en 18-årig og de også har en mere stabil økonomi.

Der findes dog visse udbydere, hvor forbrugslån for 18-årige er muligt. Leder du efter et billigt forbrugslån, gør du dog klogt i at vente, såfremt du blot er 18 år gammel. Långiverne løber nemlig en stor risiko ved at yde et lån til en 18-årig, hvorfor de samlede omkostninger stiger.

I den helt anden ende af skalaen, findes forbrugslån til pensionister. De største risici ved forbrugslån til pensionister, set fra långiverens side er, at indkomsten resten af livet ikke forventes at stige, og at der alt andet lige, uanset om man lige er gået på pension eller er 99 år, er en større risiko, for at man går bort, sammenlignet med en 24-årig låntager. Sandsynligheden for at man har styr på sin økonomi er dog betydeligt højere som pensionist, sammenlignet med en låntager i, eller lige efter, slutningen af teenageårene.

Indkomst

Et andet krav, der gør sig gældende hos de fleste låneudbydere er, at låntagerne skal have en bestemt årlig indkomst. Den påkrævede årlige husstandsindkomst varierer ikke blot mellem de enkelte udbydere, men også i forhold til størrelsen af lånebeløbet.

Ydermere er der også en række låneudbydere, der kræver, at du har et fast arbejde. I forlængelse af dette kræves det også, at du kan fremsende dine seneste lønsedler. Det er dog kun et fåtal af långiverne, der stiller krav om dette. De fleste indhenter blot oplysninger om låntagernes økonomi via SKAT. Dette kan lade sig gøre, da du underskriver din låneansøgning med NemID.

RKI

Det er hverken muligt at optage et forbrugslån med fast rente eller et hvilket som helst andet forbrugslån, hvis du er havnet i RKI eller Debitor Registret.

Låneudbyderne ønsker ikke at løbe en unødig risiko ved at bevillige lån til dårlige betalere. Dette er gældende, uanset lånets størrelse eller formål. Du skal derfor ikke blot forvente, at du finder forbrugslån med renter, der er skyhøje, hvis du er registreret i RKI.

Det er nemlig ikke muligt at få bevilliget et lån, hvis du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Hverken traditionelle banker eller onlinebaserede lånevirksomheder er interesserede i at bevillige dig et lån med status som dårlig betaler. Dette skyldes ikke kun den risiko, som långiveren løber, men i lige så stor stil, at det skaber dårlig omtale at give et lån til en person, som allerede har åbenlyse gældsproblemer.

Selv hvis din formål er nobelt og din hund fx skal til dyrlægen, eller du ønsker et julelån, så din nevø kan få en gave, vil du desværre gå forgæves med din ansøgning.

Sådan samler du dine forbrugslån

Har du optaget flere mindre lån, så omlæg med et nyt billigt forbrugslån og spare store summer penge. Ved at samle dyre forbrugslån til ét lån kan du nemlig spare penge. Dette kaldes typisk refinansiering eller et samlelån.

Ikke nok med, at du sparer penge, opnår du ligeledes et forbedret overblik over din private økonomi hver måned. Ved at have ét større fastforrentet forbrugslån, undgår du nemlig at skulle holde styre på flere gældsposter.

Renter på forbrugslån kan variere meget, men et større forbrugslån har i de fleste tilfælde lavere renter og er et billigere alternativ til mange små lån.

I visse tilfælde kan det derfor bedst betale sig at låne et større beløb, selvom din gæld er mindre. Dette skyldes, at renterne på mindre lån ofte er 20-50% højere, end renten på et forbrugslån i et lån i samme størrelse, som alle dine små lån tilsammen.

Afhængigt af dine nuværende gældsposter, er størrelsen af din besparelse derfor stor. Skal du låne billigst med forbrugslån, er denne metode derfor en fordelagtig løsning, hvis du i forvejen har gældsposter spredt hos flere långivere.

I og med, at dette giver dig bedre overblik over din økonomi, muliggør det potentielt en indfrielse af forbrugslån før tid, hvorved du kan spare endnu mere. Ved tidlig indfrielse af forbrugslån undgår du nemlig at betale de renter, der ville være påløbet gælden i den resterende løbetid.

Hvad kan jeg bruge lånet til?

Et billigt forbrugslån er et fleksibelt lån. Det er ensbetydende med, at lånet kan bruges til mange formål. Det går særligt hånd i hånd med, at størrelsen af lånet kan variere meget.

Et sådant lån kan du derfor bruge til alt fra et lån til en ferie til at betale en uforudset regning. En af de klare fordele dette lån er, at du ikke er begrænset i forhold til, hvad de lånte midler kan bruges til.

I de fleste tilfælde optages et sådan lån dog med et særligt formål. Hvad dette vil sige er, at de fleste ved, hvad de ønsker at bruge pengene til, før de optager lånet.

Andre ønsker dog blot at polstre bankkontoen en smule. Det kan være med henblik på, at du ønsker at kunne stå imod, hvis du modtager en uforudset regning. Friheden ved at kunne bestemme over de lånte midler er en vigtig faktor for de fleste, som optager forbrugslån.

Som tidligere angivet, er det også muligt at bruge et forbrugslån til at betale anden gæld. I det tilfælde, vil du optage et nyt forbrugslån, der er tilstrækkeligt stort til at kunne dække din øvrige gæld, men med en betydelig lavere rente.

Forskellige beløbsstørrelser

Forbrugslån kommer i mange størrelser, som kan bruges på lidt af hvert. Herunder kan du se nogle eksempler på, hvad du kan låne til.

Forbrugslån på 5.000 kr., 6.000 kr, 7.000 kr, 8.000 kr. og 10.000 kr. benyttes ofte som lån til en cykel, husleje, mad, tv, hårde hvidevarer, en ny mobil eller en computer.

Går du op i de lidt større beløb, så som et forbrugslån på 15.000 kr., 20.000 kr., 25.000 kr, 30.000 kr., 40.000 kr. eller 50.000 kr., finder vi behov som lån til tandlæge, efterskoleophold, flytning, have, scooter og indskud.

Hvis vi går helt op på øverste hylde, finder vi forbrugslån på 60.000 kr., 75.000 kr., 80.000 kr., 1000.000 kr., 150.000 kr og 200.000 kr. eller højere beløb, som oftest, men ikke udelukkende, bliver brugt som et lån til en båd, investeringer og aktier, en traktor, eller en regning fra et værksted.

Dette er blot nogle af de mange tusinde forskellige formål, som du kan benytte et forbrugslån til, men vores erfaring fortæller os, at det med stor sandsynlighed, kan være et af disse områder, som du har behov for at låne til.

Find dit nye forbrugslån med vores hjælp

Processen med at finde et nyt forbrugslån i Danmark kan virke besværligt. Heldigvis har vi gjort det lettere for dig, at find et billigt forbrugslån, som passer til din situation. Leder du efter et nyt og hurtigt forbrugslån, er du derfor havnet det rette sted.

Én af de markante fordele forbundet med at benytte vores service til at indhente lånetilbud er, at du kan indhente flere tilbud på nye forbrugslån med en enkelt ansøgning. Det er fordelagtigt, da det ikke blot giver dig et overblik over markedet og dermed en lavere rente, men også er tidsbesparende.

Baseret på din ansøgning, bliver der udarbejdet en række personlige og individuelle tilbud. Derved er du garanteret, at få et godt overblik over dine muligheder, med udgangspunkt dig, dine informationer, økonomiske situation m.m.

Endvidere er det også værd at fremhæve, at hele processen foregår på online, hvorfor du ikke er tvunget til fysiske møder, telefonopkald eller deslige. Hvad der er lige så fantastisk er, at du modtager svar på din ansøgning med det samme.

Det er fuldstændig gratis at benytte vores service til at indhente forbrugslånstilbud. Ligeledes er det uforpligtende, hvorfor du ikke er forpligtet til at acceptere et af de modtagne tilbud. Tiltaler de modtagne tilbud dig ikke, kan du frit afslå dem alle.

Grundet den nye lovgivning der blev indført d.01.07.2020 er det nu bedre end nogensinde før at optage et lån, da der er kommet et loft ÅOPén, hvilket bla inkluderer renter og gebyrer, som udbyderne pålægge dig, når du optager et nyt forbrugslån.

Hvis du ønsker et alternativ til at søge om forbrugslån i banken, er vores service en oplagt mulighed for netop at få et forbrugslån uden om banken. Du behøver ikke belaste dit forhold til din bank med en ansøgning om et forbrugslån, da du nemt og hurtig kan ansøge på nettet, og blot undlade at vælge din egen bank, hvis denne skulle optræde på listen over dine tilbud.

Vi håber at du er blevet klogere på forbrugslån. Hvis du overvejer at benytte vores service, så vil vi blot minde om de primære fordele ved at benytte den.

  1. Det er uforpligtende
  2. Det er helt gratis
  3. Du kan indhente mange tilbud med blot én ansøgning på få minutter

Vi ønsker dig held og lykke med dit fremtidige forbrugslån.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.