Find Det Billigste Billån - Ansøg Online Om Lån Til Bil

Billån

Søger du lån til ny bil? Vi hjælper dig med at sammenligne forskellige billån. Ansøg online og lån op til 500.000 kr. til din næste bil.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Om billån gennem os

Er du på udkig efter det billigste billån, så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig nemlig med at sammenligne billån fra forskellige banker og låneudbydere, så du får det komplette overblik og kan træffe den bedste beslutning.

Du kan låne op til 500.000 kr. med en løbetid på op til 15 år. Det giver dig en fleksibel og attraktiv lånemulighed. Vores service er gratis og uforpligtende, så du behøves ikke vælge at gå videre med de tilbud på billån, som vi præsenterer, hvis du ikke ønsker det.

Vores proces er simpel, og du kan foretage ansøgningen online ved at benytte NemID eller MitID. Ansøgningen tager blot to minutter, og vores service er naturligvis gratis og uforpligtende.

Sådan hjælper vi dig

Vi har gennem mange år hjulpet danskerne med at finde frem til det helt rigtige billån. Vi sammenligner lånetilbud fra mange banker og låneudbydere, og det hele foregår via en enkelt ansøgning gennem os. Herunder kan du læse om nogle af fordelene ved at benytte vores tjeneste til at finde dit billån.

Det hele foregår online

I en verden der bliver mere og mere digital er låneansøgninger også blevet det. Når du foretager din låneansøgning hos os, laver vi automatisk ansøgninger til de banker og låneudbydere, som vi samarbejder med. Da alt foregår online, kan du inden for få minutter få svar på, hvor du er godkendt og til hvilken aftale.

Billån uden sikkerhed

Hos de fleste udbydere sker et billån med sikkerhed, hvor der tages pant i bilen. Vores tilbud er dog et billån uden du skal stille sikkerhed. Det betyder også, at du ikke er tvunget til at bruge hele lånebeløbet hos selve bilforhandleren, hvis du eventuelt ønsker at bruge en del af lånet på tilbehør, reparationer eller lign.

Ansøg på to minutter

Vi har gjort ansøgningsprocessen nem, så du både kan spare tid og penge. Du skal blot udfylde enkelte oplysninger og logge ind med NemID eller MitID, og så henter vi alle de nødvendige oplysninger for at kunne foretage kreditvurderingen.

Fleksibel låneansøgning

Det er vigtigt for dig som kunde, at du kan få præcis det lån, du har brug for. Udover at vi finder det billigste billån, kan du også vælge det præcise lånebeløb og den løbetid, som passer til dit køb og din økonomi.

Længere løbetid

Et af kriterierne på de klassiske billån er, at bilen skal være færdigbetalt, inden den er 13 år gammel. Det kan give dig mange begrænsninger på løbetiden, hvis du køber en brugt. De billån du kan ansøge til hos os har ikke samme begrænsninger, hvilket kan være med til at give dig mere luft i økonomien. Hvis du køber en bil, som er 6 år gammel, vil den maksimale løbetid hos klassiske billån være 7 år, hvor du gennem os altid kan ansøge med en løbetid helt op til 15 år.

Krav for at optage et billån hos os

Når du ansøger om et billån hos os, er det egentlig et forbrugslån, som du dog frit kan benytte til dit bilkøb. Det betyder dog også, at vi stiller færre krav og mere fleksibilitet, end de typiske billån gør.

For at låne hos os skal du:

 • Være minimum 18 år gammel
 • Have NemID eller MitID
 • Være bosat i Danmark
 • Have dansk telefonnummer
 • Have dansk CPR-nummer
 • Ikke være registreret i RKI

5 gode råd ift. billån

Hvis du er ny på markedet for at købe (og lån til) bil, så har vi samlet nogle gode råd, som stiller dig bedre. Det er

1) Sammenlign altid priser

Den bedste metode for sammenligning af billån er at bruge ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Det er dog vigtigt, at du laver en korrekt sammenligning, hvilket kræver at du benytter samme lånebeløb og løbetid hos samtlige udbydere, da disse kan påvirke ÅOP. Vælger man en kortere løbetid, vil kreditomkostningerne falde, mens ÅOP vil stige. Så ÅOP kan bør kun bruges til at sammenligne præcis samme lån på tværs af flere låneudbydere, men dette er den til gengæld også fantastisk til, da der tages højde for alle omkostninger forbundet med lånet.

2) Brug din udbetaling smartest

Hvis du har en række kontanter, så bør du overveje, hvordan du bruger disse smartest. I en række tilfælde vil det være smart at benytte som udbetaling på billånet, men der kan også være scenarier, hvor det ikke er.

Har du eksempelvis flere lån, skal du finde ud af, hvilket af dine lån der har den højeste rente og bruge pengene på at nedbringe dette først. Køber du en brugt bil, vil det give god mening at beholde nogle af pengene på en vedligeholdelseskonto til bilen, så du slipper for at skulle optage et dyrt forbrugslån, hvis der sker noget uventet.

3) Variabel eller fast rente

Hos de fleste udbydere får du mulighed for at vælge mellem fast eller variable rente på billån. Det rigtige valg afhænger både af markedet og jeres økonomiske situation. Har man en lidt mere stram økonomi, anbefaler vi, at man vælger fast rente på trods af, at den er dyrere. Det giver dog en stabilitet, som man ikke får med den variable rente.

Har man mere luft i økonomien, kan man mere frit vælge, om man ønsker at være risikovillig eller ønsker skabilitet. Vælger man den variable rente, anbefaler vi, at man sætter sig lidt ind i, hvordan økonomer og eksperter mener, at renten vil udvikle sig henover de næste 5-10 år. På den måde får du et bedre pejlemærke ift., om variabel eller fast rente giver det bedste billån.

4) Husk at medregne alle bilens omkostninger

Ofte tænker købere primært over den månedlige udgift til et billån, men det er også vigtigt at indtænke resten af biløkonomien, før man optager et billån. Der vil eksempelvis altid være udgifter til el/brændstof, vedligeholdelse, grøn ejerafgift og forsikring. Ved nogle typer af biler er de løbende omkostninger højere, hvilket kan have en betydelig indflydelse på, hvor meget du kan/bør låne for til en bil.

5) Lån til bil i friværdi

Hvis du ejer en bolig, som har meget friværdi, kan det bedste billån gemme sig i dine mursten. Derfor bør du inddrage din bank og høre om mulighederne for at tappe ind i din friværdi (enten til hele eller dele af bilens pris). Bed din bank om at tydeliggør, hvor store omkostninger det vil have, så du kan benytte det i din sammenligning. Du bør i samme ombæring også få rådgivning af din bank i forhold til, hvor meget der er smart at låne i friværdien, da det også er vigtigt at have en buffer i sin friværdi, hvis der skulle komme et fald i boligmarkedet.

Beregning af billån

Når man skal beregne et billån, så er der en del faktorer som påvirker prisen på dit billån og dine muligheder ift. at optage et billån. Det er vigtigt i denne sammenhæng at nævne, at der findes ordinære billån med pant i bilen (som information og beregning herunder er baseret på) og forbrugslån, der kan bruges til at købe bil for, som vi tilbyder. Vi har valgt at beskrive beregningen af det klassiske billån, da kompleksiteten her er langt større end vores lån, hvor beregningen er meget mere simpel.

Type bil

Her skelner man mellem lån til almindelige biler, lån til hybridbil og lån til elbil. Det er nemlig muligt at få det som kaldes et grønt billån, hvis man har en bil som helt eller delvis kører på el, hvilket giver en lavere rente. Dette er en del af en række initiativer, som skal gøre det mere fordelagtigt at skifte til et mere miljøvenligt køretøj.

Beløb til udbetaling

Det letter altid en låneproces, hvis der er et beløb til udbetaling, da det giver låneudbyderen en sikkerhed. Især nye biler er kendt for at tabe noget af deres værdi i det øjeblik, de forlader forhandleren. Derfor giver det også god mening i de tilfælde, hvor låneudbyderne ønsker en udbetaling af lån til en ny bil.

Der findes dog også masser af mulighed for billån uden udbetaling, men hvorvidt det er muligt afhænger af bilens pris, din økonomi og låneudbyderen. Det er dog blevet mere og mere normalt for at skabe attraktive billån at der tilbydes muligheder uden (eller meget meget begrænset) udbetaling.

Bilens pris

Når vi kender til udbetalingen og bilens pris, kan vi beregne det beløb, der skal ansøges om. Her er det vigtigt, at man ikke udelukkende kigger på prisen, som bilen står til på nettet, da der ofte kommer ekstra poster ift. lakering, behandlinger, klargøring, levering, etc., hvor nogle er nødvendige og andre er valgfrie.

De fleste bilejere ønsker dog lidt råderum til at tilkøbe udstyr, når der købes ny bil. Kigger man på dagligdagsøkonomien giver det også rigtig god mening, da ekstraudstyr for eksempelvis 20.000 kr. bliver til et relativt lille måned, når der fordeles ud over løbetiden.

Bilens årgang

Bilens årgang påvirker dine lånemuligheder. De fleste udbydere af billån har nemlig krav om, at billånet skal være indfriet inden bilen er 13 år gammel. Ønsker du dermed at låne til en bil, som er otte år gammel, kan du maksimalt have 60 måneders løbetid. Dette sætter også en naturlig grænse for, hvor gamle biler man kan få lov til at låne til.

Udover kriterierne fra låneudbyderne, gør du også overveje, hvor stort et billån du vælger at optage til en ældre bil. Desto flere kilometer på tælleren, desto større er chancen for at bilen vil løbe ind i store værkstedsregninger.

Løbetid

Denne har naturligvis også en kæmpe indflydelse på beregning af billån. Når vi kender til bilens årgang, kender vi også til vores muligheder ift. løbetiden. Øger du løbetiden, får du en lavere månedlig betaling, men også højere omkostninger ved lånet. Derfor skal du tænke over at sætte løbetiden baseret på, hvad din økonomi bedst kan håndtere.

Eksempler på beregning af billån

Herunder kan du se nogle eksempler på billån på forskellige modeller. Alle lån er lavet med udgangspunkt i beregner fra AL Finans, og beregningerne er senest opdateret d. 20. juni 2022. Vær opmærksom på, at der kan være mange forhold, som spiller ind, når man ønsker at optage et billån. Nedenstående er dermed blot en general beregning på billån foretaget online, og forholdene kan ændres over tid eller fra kunde til kunde.

Lån til ny Hyundai KONA Electric (2022)

 • Samlet pris: 310.000,-
 • Udbetaling: 40.000,-
 • Lånebeløb: 270.000,-
 • Løbetid: 8 år
 • Månedlig ydelse: 3.086 kr..
 • Variabel rente: 1,25 %
 • Kreditomkostninger: 26.267 kr.

Lån til brugt Nissan Micra (2016)

 • Samlet pris: 81.000,-
 • Udbetaling: 0,-
 • Lånebeløb: 81.000,-
 • Løbetid: 6 år (maksimal grundet bilens alder)
 • Månedlig ydelse: 1.556 kr..
 • Variabel rente: 5,95 %
 • Kreditomkostninger: 30.973 kr.

Lån til ny Volkswagen Arteon (2022)

 • Samlet pris: 650.000,-
 • Udbetaling: 100.000,-
 • Lånebeløb: 550.000,-
 • Løbetid: 8 år
 • Månedlig ydelse: 6.954 kr..
 • Variabel rente: 3,95 %
 • Kreditomkostninger: 117.555 kr.

Få du det bedste og billigste billån

Uanset hvad man låner til, skal man overveje mulighederne for at sænke omkostningerne ved lånet. Billån er en type lån, som de fleste stifter, da det kan være meget vanskeligt at spare op til den fulde pris. Derfor har vi her samlet nogle råd til, hvordan du finansierer en bil til den billigste pris.

Før du går i gang med nedenstående råd, anbefaler vi at du har et godt overblik over din/jeres økonomi, så du ved hvor mange penge I har til rådighed nu, og hvor meget I vil kunne betale hver måned. Husk at lave en fyldestgørende udregning, så I ikke ender med at sætte jer for hårdt, når der kommer uventede regninger, prisstigning mv.

1) Høj udbetaling

Når du lægger en høj udbetaling, sænker du låneselskabets risiko, og det kan være med til at give dig en lavere rente. Derudover betaler du naturligvis også kreditomkostninger af et lavere beløb, når du lægger en høj udbetaling.

2) Kort løbetid

Vælger du en kortere løbetid, vil det sænke kreditomkostningerne, da lånebeløbet bliver hurtigere afdraget. Det betyder dog også, at du skal være indstillet på at betale en højere månedlig ydelse, så det er vigtigt at afgøre, om det rent faktisk er realistisk at gøre på sigt, da det kan være dyrt og besværligt på sigt at ændre det til en mindre ydelse.

3) Større enkeltstående afdrag

Hvis du på et tidspunkt pludselig får lidt frie likvide midler på kontoen, kan du bruge disse på at lave et enkeltstående afdrag på dit billån. Dette kan eksempelvis være ved udbetaling af ferietillæg, en bonus eller overskydende skat. Hvis din restgæld er 100.000 kr. kan det have en stor indflydelse på kreditomkostninger, hvis du har mulighed for eksempelvis at betale 15.000 kr. ekstra af.

4) Betal billån ud før tid

På samme præmis som ovenstående kan du vælge at indbetale restbeløbet for at indfri billånet på et tidligere tidspunkt. Du kan i din netbank se, hvor meget restgælden er på, hvis du er interesseret i at betale billånet ud. Denne og ovenstående mulighed er ofte aktuelle for folk der valgte en lav udbetaling og en lang løbetid for at være på den sikre side. Hvis det så går økonomisk godt, vil det give et ekstra rådighedsbeløb som kan bruges på at afdrage gælden.

5) Forhandling om prisen

Selvom det er langt fra ligeså normalt at forhandle med en lånegiver, som det er på det lokale kræmmermarked, så kan det stadig lade sig gøre. Det er nemmest, hvis du har flere engagementer hos den pågældende udbyder. Derfor er det også lettest at forhandle hos bilforhandleren (som jo også får et salg ud af det) eller hos din bank, hvor du både kan have andre lån, forsikring og konti. Det bedste udgangspunkt for en forhandling er, hvis du i forvejen har sammenlignet mulighederne på markedet, så du ved, hvad det generelle prisniveau er.

Billån til alle typer af biler

De lån du får tilbudt gennem os er forbrugslån, som dermed ikke er pålagt de samme krav og restriktioner som typiske billån er. Herunder kan du se nogle af de forespørgsler på billån, som vi ofte hjælper vores kunder med.

Elbiler

Det er blevet meget populært at låne til elbil, efter udvalget er blevet større og der er batterier med længere rækkevidde, da der også er en særlig attraktiv rente hos mange udbydere. Det har i perioder også været særdeles attraktivt at købe elbil grundet de markant lavere afgifter.

Hybridbiler

Hybridbiler har samme fordele, når det kommer til billån, og så gør hybridmotoren, at man ikke nødvendigvis er begrænset af batteriets rækkevidde, da en hybrid også indeholder en motor, som kører på brændstof. Der findes både Plug-in Hybrid, som giver dig mulighed for at lade batteriet og almindelig Hybrid, hvor batteriet lades ved kørsel og opbremsning.

Benzinbiler

Dette er stadig den mest udbredte type bil i Danmark, selvom de grønnere alternativer stille og roligt indhenter. Benzinbilen er meget naturligt populær, da den er rigtig god til lange strækninger, hvor elbilerne kan være udfordret grundet ladetid og mangel på ladestandere. Hvis du ønsker at tage et billån til en benzinbil kan vi også hjælpe.

Dieselbiler

Diesel er et brændstof, der særligt har været i tilbagegang, men der findes stadig rigtig mange dieselbiler i Danmark og på brugtmarkedet, og derfor kan det sagtens blive relevante at låne til en dieselbil. Vi blander os ikke i, hvilken bil du køber, når du har taget dit billån gennem os.

Veteranbiler

Hos mange låneudbyder kan det være svært at låne til veteranbil, da mange klassiske billån ikke låner til biler, som er mere end 13 år gamle. De lånetilbud du får gennem os giver dig frihed til at købe en bil uanset dens alder, da vores billån er uden sikkerhed i bilen.

Autocamper

Autocamper er også under den kategori, som mange forbinder med billån. Det kan give en fantastisk frihed at have en autocamper, så man kan tage på ferie med et lille hjem på fire hjul. Autocamperen er fantastisk til ferier i naturen eller på campingpladser. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at sammenligne lån til autocampere.

Campingvogn

Campingvognen tjener de samme formål som en autocamper, men den kræver blot, at du har en bil med trækkrog. Gennem de seneste år, hvor klimaet er kommet mere og mere i fokus, er campingvognen også blevet mere og mere populær. Det er nemlig mere klimavenligt at tage bilen på ferie fremfor flyet. Derudover ligger campingvognen også op til, at der holdes ferier tættere på Danmark, hvilket også er godt for klimaet. Du kan ansøge hos os, hvis du ønsker lån til campingvogn.

Motorcykel

Motorcykellån (eller MC-lån) bliver i mange henseender sammenlignet med billån, da man ved typiske lån til motorcykel også tager pant i motorcyklen. Når du ansøger om et lån hos os er det dog uden sikkerhed, hvilket giver dig en frihed til at bruge lånet på lige præcis den motorcykel, du gerne vil have - uanset om du ønsker at købe fra ny eller brugt.

Billån til alle mærker

Vi blander os ikke i, hvilken bil du drømmer om. Hos os ansøger du blot om det beløb du ønsker, og derefter får du pengene ind på din konto, så du kan bruge dem på lige præcis den bil, du ønsker dig. Herunder kan du som inspiration se nogle af de mest populære bilmærker i Danmark, som vi derfor ofte også hjælper kunder med at låne til.

Lån til Volkswagen

Tyske Volkswagen har været en af favoritterne hos danskerne gennem mange år. Med klassikere som eksempelvis Golf, Polo og Passat kan man ikke undgå at lægge mærke til Volkswagen på de danske veje.

Lån til Toyota

Toyota er for mange kendt som en af de mest driftsikre biler på markedet. Dette har også gjort deres biler til et populært valg for mange danske familier. Har du set dig lun på en af de lækre og praktiske biler fra Toyota, så kan vi hjælper dig med finansieringen af dit køb.

Lån til Mercedes-Benz

Vi har endnu en tysk producent blandt de mest populære biler i 2022. Mercedes-Benz er et mærke, som tilbyder biler til en lidt dyrere pris. Med vores lånemulighed, hvor du kan ansøge om op til 500.000 kr., burde der dog være mulighed for, at du anskaffe dig en Mercedes-Benz, hvis dette er din drømmebil.

Lån til Peugeot

Det franske bilmærke har virkelig gjort sig populært gennem de seneste år med opdatering af design og videreudvikling af deres populære modeller. Peugeot har flere år været kåret til danskernes mest foretrukne bil, hvor der har været godt gang i salget både med deres lille, praktiske Peugeot 108 til deres store, rummelige Peugeot 3008. Har du set dig lun på en af bilerne fra Peugeots brede sortiment, så kan vi hjælpe dig med at finde det bedste billån her.

Lån til Hyundai

Hyundai er et ekstremt populært mærke, som befinder sig en smule mere i lette ende af prisskalaen. Her får man utrolig høj kvalitet til en fair pris. De har især gjort sig synlige med nogle meget populære el- og hybridbiler; IONIQ, KONA og TUCSON.

Lån til Skoda

Skoda er også et mærke, der virkelig har taget nogle seriøse trin op af popularitetsstigen hos danskerne. For mange år siden blev disse biler forbundet med dårlig kvalitet, og noget som man ikke ønskede at eje. Skoda blev dog for over 20 år siden lagt sammen med Volksvagen, og besidder derfor i dag meget af den samme kvalitet, som Volkswagen er kendt for. Skoda er dog stadig billigere, hvilket får mange til at se Skoda som et stærkt, prisvenligt alternativ for dem, der elsker tysk kvalitet.

Lån til Kia

Kia leverer nogle ekstremt lækre biler, hvor design, funktion og sikkerhed er helt i top. Nogle af deres mest populære modeller er den Picanto, Rio, Ceed og Sportage. Mange af modellerne fra Kia kommer også som el- eller hybridbiler, så det kan også være en mulighed hvis du ønsker en miljøvenlig bil.

Lån til BMW

Endnu en tysk producent på listen. BMW er uden tvivl også et af de mærker, som flest danskere kender. De har nemlig leveret biler med et unikt og gennemgående design i flere årtier. BMW er gennem de seneste år også blevet meget kendt for deres lille, praktiske spiller på markedet for elbiler - nemlig den lille BMW i3, som ofte ses i bybilledet, da den er en del af deleordningen ShareNow, som BMW også har andel i.

Lån til Ford

For første gang ser vi en amerikansk producent på markedet. Ford har gennem generationer skabt ikoniske desigsn og robuste biler. Mange kender og elsker den ikoniske Ford Mustang, men mange af Fords “almindelige biler”, som Fiesta, Focus, Kuga og Mondeo, er også populære valg hos mange danskere.

Lån til Citroen

Vi har endnu et fransk mærke på top 10 over de mest populære bilmærker i 2022. Citroen er muligvis mest kendt for deres Citroen Cactus med de sorte bumper-plader på sidedørene, som virkelig har delt vandene hos de danske bilkøbere. Det er dog også disse lidt mere modige valg, som gør Citroen til et bilmærke, man virkelig lægger mærke til ude i trafikken.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg optage billån hos forhandler, finansieringsselskab eller bank?

Mange der ønsker et lån til bil tror, at de er begrænset til at kunne optage et lån til bil i banken eller hos forhandleren. Det er dog ikke tilfældet, da et lån med lav rente også kan optages via et onlinebaseret finansieringsselskab.

Hvis du skal finansiere købet af en bil, skal du derfor overveje nøje, hvorvidt finansieringen skal foregå hos bilforhandleren, gennem et finansieringsselskab eller hos banken.

Det kan være vanskeligt at få et overblik over, hvad den rette løsning er – særligt hvis ikke du har den store erfaring med indgåelse af diverse låne- og finansieringsløsninger. Herunder kan du heldigvis blive klogere på de forskellige muligheder.

1. Bilforhandler

Beslutter du at optage dit billån direkte hos bilforhandleren, vil de sandsynligvis forsøge at få lånet til at fremstå attraktivt med en lav rente. Det kan ganske vist se rigtig fint ud, men det er vigtigt, at du er klar over, at der også vil blive tillagt stiftelsesgebyr og administrationsomkostninger.

Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er fordele forbundet med at optage et lån hos din bilforhandler. I mange tilfælde kan det nemlig betyde, at du kan forhandle dig frem til en bedre serviceaftale. Det er en fordel, da det giver dig en sikkerhed i forbindelse med bilens drift.

2. Finansieringsselskab

Overvejer du at optage et lån hos et finansieringsselskab, vil det være lettest for dig at sammenligne flere forskellige lånetilbud. Da hele processen foregår på nettet, kan du indhente tilbud fra flere aktører, uden at bevæge dig udenfor. Derved har du mulighed for at vurdere, hvad det bedste tilbud er.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at der er stor forskel på renter og omkostninger fra udbyder til udbyder. Af den grund er du nødt til at undersøge hvert tilbud til bunds, hvis du vil sikre, at du ender med at vælge det tilbud, der er det mest optimale for dit vedkommende.

3. Bank

Ikke alle har mulighed for at optage et lån i egen bank, da de stiller strenge krav til låntagernes kreditværdighed. Det vil derfor kun være i tilfælde af, at du har en god kreditværdighed, at du kan få bevilliget et lån i banken, hvis du ønsker hjælp til finansieringen af et bilkøb.

Har du en god kreditværdighed, er det dog også muligt at forhandle dig frem til gode betingelser for dit billån. Er den ikke helt så god, vil du derimod få et lånetilbud, der har en rente og øvrige udgifter, der er at finde i den høje ende.

Hertil er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at behandlingstiden som regel er længere i bankerne, end hos finansieringsselskaberne. Har du brug for en hurtig låneproces, anbefales du derfor at ansøge om et lån på nettet.

Kan jeg låne til køb af brugt bil?

Hvad enten du ønsker at købe en ny dieselbil eller en brugt elbil, er der selvfølgelig mulighed for at finansiere købet med et lån. Det er gældende, hvad enten du foretrækker at låne penge i egen bank eller hos et finansieringsselskab.

Ligeledes er et lån også muligt at optage, uanset om du vil købe en dyr eller billig bil. Er der tale om en meget dyr bil, kan det dog være svært at få bevilliget et lån, hvis ikke din kreditværdighed er optimal. Så hvis du vil låne til køb af en brugt bil, er det bestemt en mulighed.

Kan et billån uden udbetaling betale sig?

Ved optagelse af en form for bilfinansiering, er der adskillige elementer, der skal overvejes. Ved oprettelse af lånet er det dog særligt afgørende at vurdere, hvorvidt du vil låne med eller uden udbetaling. Så det er vigtigt at vide om et billån uden udbetaling kan betale sig.

Gør du dig forhåbninger om at optage et billigt billån, anbefales det ikke at vælge at finansiere din bil uden udbetaling. I sidste ende vil dette nemlig være den dyre løsning. Betaler du selv en del af bilen pris, mindskes det samlede lånebeløb og dermed dine renteomkostninger.

I princippet kan du forvente, at jo mere du indskyder i udbetaling, jo billigere bliver dit lån. Hvis du ønsker at købe en billig ny bil til 150.000 kr., og selv betaler en udbetaling pålydende 20 % af bilens værdi (30.000 kroner), nedsættes dit lånebeløb selvfølgelig med et tilsvarende beløb.

Der er dog både fordele og ulemper ved et billån uden udbetaling.

Den primære fordel er, at du ikke har brug for nogen kapital for at få fingrene i en ny bil, hvad enten den er brugt eller fabriksny. Du behøver derfor ikke nogen økonomisk forberedelse forud for optagelsen af lånet, hvis du ønsker at låne uden udbetaling.

En af ulemperne er, at der er strengere krav, der skal opfyldes, for at blive kreditgodkendt. Dertil er det heller ikke den rette måde at få et billig lån på, da dit lånebeløb og din månedlige ydelse vil være højere.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg bliver afvist?

Vi kender ikke den konkrete grund til, at du bliver afvist, hvis dette er tilfældet. Vi formidler dine oplysninger direkte videre til de forskellige banker og låneudgivere, og så modtager vi et ja eller nej tilbage - og naturligvis det konkrete tilbud, hvis du er godkendt.

Hvis du ikke bliver godkendt, kan eventuelt kan nøjes med en billigere bil, så du kan ansøge om et mindre lånebløb. Selvom vi aldrig kan garantere en godkendelse, så er dine chancer større ved et mindre lånebeløb, da risikoen for udbyderen er mindre. Du kan også overveje, om du har mulighed for at lave en større udbetaling, da det også har en rigtig positiv indflydelse på din kreditvurdering.

TIlbyder I et rigtig billån?

Først og fremmest tilbyder vi ikke selv nogle lån, men vi hjælper dig med at effektiviserer ansøgningsprocessen ved at du blot skal lave en ansøgning hos os, og så laver vi mange ansøgninger hos dig ved forskellige banker og finansieringsselskaber.

Det vi ansøger om på dine vegne, er dog heller ikke et traditionelt billån, selvom vi ofte kalder det for billån. Der er tale om et forbrugslån, som du dog frit kan bruge på at købe bil, uanset stand, mærke, type eller årgang.

Hvornår udbetales lånet?

Når du ønsker at låne til bil, vil vi indhente tilbud fra en række banker og låneudbydere, og det afhænger dermed af, hvilken udbyder du vælger at gå videre med. For mange af vores samarbejdspartnere har du pengene allerede på din konto samme dag, hvor der hos andre kan gå et par hverdage.

Ansøg om dit lån i dag

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan vores service virker, så er du velkommen til at lave en gratis og uforpligtende ansøgning. Du er aldrig forpligtet til at tage et af de lån, som vi præsentere dig.

Vi hjælper hvert år mange danskere med at få deres drømme til at gå i opfyldelse ved at finde det helt rigtige lån til dem, og vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med at finde det helt rigtige lån til den bil, du drømmer om at eje.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.