Boliglån - Vi hjælper dig med det sidste til boligen

Boliglån

Hvis du ønsker at låne til din bolig, så kan vi tilbyde hjælp. Vi kan ikke hjælpe dig med et decideret boliglån, men vi kan hjælpe dig med at låne penge til mange andre tiltag i og omkring din bolig. Vi hjælper dig med at indhente tilbud på forbrugslån fra en lang række af banker og långivere, som du frit kan råde over. Ønsker du fx at låne til renovering eller et byggeprojekt, som kan klares inden for en halv mio. kr., så kan du ansøge hos os, og finde ud af, hvad dine lånemuligheder er, blandt mange banker og alternative långivere.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Lån til din primære bolig

Et boliglån forbinder de fleste med et lån til deres primære bolig. Det er fx et huslån, en lejlighed, herunder ejerlejlighed og andelsbolig, eller et lån til en gård. Dette vil være den primære boligform for de fleste, men der findes også alternative steder at slå sig ned. ‘

Hvis du har, eller ønsker at bo på, en husbåd, er det også en mulighed, men mange vælger også at bo fast i deres kolonihave eller sommerhus, på trods af, at det ikke altid er helt lovligt.

Lån til andre boligformer

Det også værd at nævne, at du kan låne til andre boliger. Står du fx med et brændende ønske om en feriebolig i udlandet, er det også en oplagt mulighed for et lån. Måske står du som forældre til børn, som er ved at flyve fra reden og skal låne til et forældrekøb.

Den sidste, og også meget normale, årsag til at låne til boligen er, hvis du har fundet byggegrunden, som du ønsker at bygge din drømmebolig på. Her ønsker du i første omgang måske blot låne til grunden og senere placere huset.

Find dit lån

Hvis du blot har behov for den sidste økonomiske hjælp til at få fat i drømmeboligen, eller til et renoveringsprojekt, uanset, om det så er en ny varmepumpe, energirenovering, solceller eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig. Du indsender blot en ansøgning via vores online ansøgningsformular, hvorefter du på få minutter vil modtage lånetilbud fra mange kendte og ukendte låneudbydere.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.