Få et billigt samlelån her - spar penge ved at samle dine lån

Samlelån

Leder du efter et billigt og hurtigt samlelån? Det kan vi godt hjælpe dig med at finde. Vi hjælper dagligt vores brugere med at samle lån et sted, så de kan spare penge, og hvis det blot er refinansiering du har brug for, kan vi også sagtens hjælpe dig. Hvis du udfylder vores ansøgningsformular, som tager 2 minutter, vil vi med det samme have dine tilbud på samlelån klar.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Sådan hjælper vi dig med et samlelån

Måden det foregår på, er at du udfylder vores ansøgningsformular. Herefter fremsender vi ansøgningen til en lang række banker og långivere, som vender tilbage med tilbud på et samlelån til dig. Uanset om du søger et billig samlelån med lav rente eller et hurtigt samlelån, så finder vi en lang række muligheder, som du frit kan vælge imellem.

Ansøgningen tager få minutter, og du får svar tilbage med det samme. Herefter præsenterer vi tilbudene på overskuelig vis, så du kan vælge det sted at samle dine lån, som passer bedst til dig og dine behov. Ansøgningen er helt uforpligtende.

Hvad er et samlelån

Et samlelån handler i bund og grund om at samle dine lån eller gæld hos én enkelt långiver. Når du vælger at samle lån et sted får du en række fordele, som blandt andet dækker over lavere rente, færre gebyrer og mindre besvær med at holde styr på diverse kreditorer. Hvis man på en anden måde skal sige hvad et samlelån er, er det en måde at samle sine lån ét sted til lavere omkostninger, samtidig med at hverdagen gøres en del nemmere. At samle sine lån er udelukkende en fordel for dig.

Samlelån kommer i mange størrelser, men de fleste vælger billige samlelån på 400.000 kr. og opefter, da der som regl vil være flere små og mellemstore lån, som skal samles i ét lån.

Samlelån med lav rente

Langt de fleste, som leder efter et samlelån, går som udgangspunkt efter at finde et samlelån med lav rente. Det er også et rigtigt godt udgangspunkt for et billigt samlelån, da formålet er at spare penge. En lav rente på et samlelån er dog ikke altid en betydende med, at du har fundet det billigste samlelån eller det bedste samlelån, da der er flere parametre, som du bør når du samler dine lån, end blot en lav rente.

Hvis du ikke er opmærksom på, hvad du ellers bør tænke over, før du i blinde vælger et samlelån med lav rente, så læs med nedenfor.

Billige samlelån

Du har nu taget skridtet fra at kigge på samlelån med lav rente, til at kigge på de reelle omkostninger ved at samle dine lån ét sted. Renten er som nævnt vigtig at huske på, men hvis du skal finde det billigste samlelån, så skal du også huske at kigge på alle de andre omkostninger, som er forbundet med lånet.

Et billigt samlelån har ikke for høje administrationsomkostninger, oprettelsesgebyrer, udbetalingsgebyrer eller andre former for omkostninger. Det billigste samlelån kan sagtens være høj på den ene omkostning, men lav på den anden. Derfor er det vigtigt, at du ser på det samlede billede af udgifter forbundet med samlelånet, for at du kan finde frem til det billigste samlelån.

Der er flere af disse oplysninger, som vi ren lovpligtigt skal oplyse, selv om det kan forvirre mere end gavner, når dit formål er at finde det billigste samlelån. Derfor gør vi her en stor dyd ud af at uddybe, hvordan du vælger det billigste samlelån.

Hvis du samler alle omkostnigerne under én term, finder du ÅOP. ÅOP står for omkostninger i procent, som er en af de vigtigste parametre at kigge på, hvis du gerne, vil have at dit samlelån bliver så billigt som muligt. Har du fx behov for et samlelån på 400.000 kr. og har lånet en ÅOP på 5%, så betaler du en årlig omkostning på 5% af lånet hvert år, indtil du har afbetalt hele dit samlelån.

Vær opmærksom på, at ÅOP kun giver mening at sammenligne på baggrund af, hvis du har lån med identisk lånebeløb og løbetid. Hvis ikke dette er tilfældet, må du benytte nogle af de andre sammenligningsparametre, for at finde det billigste samlelån.

Hurtig udbetaling og ekspedering

En af de andre vigtige faktorer, når du vælger at samle dine lån, er om det er et hurtigt samlelån. Det er måske ikke alle, som har brug for et hurtigt samlelån, men i de fleste tilfælde, ønsker man at få afsluttet processen så hurtigt som muligt, så man kan komme videre til nogle mere interessante områder af livet.

På trods af at vi dagligt beskæftiger os med lån og samlelån, så ved vi også, at lån helt generelt er lavinteresse. Af denne grund er et hurtigt samlelån en fordel, da du ikke behøver at bruge mange dage på en langsom ansøgningsprocess eller evt. udbetaling, hvis dit samlelån også indebærer, at du trækker lidt flere penge ud til dig selv.

Hvis dine eksisterende lån, som skal samles under et billigere samlelån, ikke generer dig synderligt, så er et hurtigt samlelån måske ikke højeste prioritet. Alt andet lige, vil det dog være en fordel at finde et hurtigt samlelån, hvis det er lige så billigt som dine andre muligheder for at samle dine lån.

I tilfælde af en meget langsommelig process, kan det også komme på tale, at du kan spare penge ved at finde et hurtigt samlelån. Formålet med samlelånet er jo netop at finde et samlelån, som er billigere end dine andre lån. Hvis processen trækker ud, kan du derfor komme til at betale renter og gebyrer på de lån, som du ønsker at samle et sted, i længere tid end højest nødvendigt.

Hvad udgør det bedste samlelån

Nu har vi afdækket de billigste samlelån, og hvad fordelen ved et hurtigt samlelån er. Nu er vi ved at nå frem til de sidste ting, som skal på plads, for at du kan finde det bedste samlelån.

Når du leder efter det bedste samlelån, så skal du selvfølgelig have hastighed og prisen med i mente, men der er også andre paramatre, som du skal overvej, når du vil finde det bedste samlelån.

Den måske vigtigste pointe her, er at det bedste samlelån for dig, er et lån, som får din økonomi til at hænge bedre sammen. Her er det vigtigt at kigge på den månedlige ydelse. Hvis den månedlige ydelse er for høj, vil dit rådighedsbeløb blive for lav, og dermed har du ikke fundet et godt samlelån. Det er måske stadigvæk det bedste samlelån, som du har mulighed for at få, og i det tilfælde må du overveje, om det stadigvæk er en god løsning, sammenlignet med at have flere små lån at holde styr på.

Sidst, men ikke nødvendigvis mindst, skal du være opmærksom på, hvilke muligheder du har i forbindelse med dit nye samlelån. Kan du fx forhøje lånet, hvis det bliver behov for at låne penge igen? Har du mulighed for at afdrage hurtigere på lånet, så du hurtigere kan blive gældfri? Er der nogle gebyrer forbundet med disse to nævnte muligheder? Er det påkrævet/ønsket at kunne sætte betalingen op automatisk?

Måske er der flere parametre, som du tænker er relevante for at finde det bedste samlelån til din situation. Hvis du har fundet et billigt samlelån, som oven i købet er hurtigt og fleksibelt, så har du med stor sandsynlighed fundet det bedste samlelån for dig.

Refinansiering

Vi skelner mellem to former for refinansiering af lån. Der er én type, som dækker over refinansiering af boliglån, som vi ikke beskæftiger os med, og en anden form, nemlig refinansiering af forbrugslån, som vi i stor stil beskæftiger os med.

Hvis vi kigger nærmere på sidstnævnte form for refinanciering af lån, er der et stort sammenfald med billige samlelån. Den største forskel er, at der i mange tilfælde af refinansiering ikke skal samles mange små lån til et større og billigere samlelån, men derimod skal ét enkelt lån blot refinansieres, eller omlægges.

Det kan være at du har haft en afdragsfri ordning på dit lån, som nu udløber, og derfør ønsker at refinanciere lånet for at få en lavere månedlig ydelse. Har du fx haft et lån, som løber over 10 år, hvoraf du har mulighed for 2 afdragsfrie år, hvilket du har brugt på nuværende tidspunkt, skal lånet afdrages over 8 år, uden nogen form for afdragsfrihed.

I det tilfælde, kan det være fordelagtigt at refinansiere lånet, da du med stor sandsynlighed kan få lov at afbetale lånet over 10 nye år.

En anden mulighed, som kan opstå, hvis du undersøger mulighederne for refinansiering af lån er, at du finder et bedre tilbud, da du kan du få en lavere rente / bedre pris pga. lånemarkedets udvikling.

Vigtigt at vide om at samle lån

 • Ved at ansøge om et samlelån vil du kunne kombinere de små lån du allerede har fra forskellige kreditorer til et samlet lån. Dette giver dig bedre mulighed for at holde styr på din økonomi og sparer dig penge hver måned på låneomkostninger.
 • At søge om billige samlelån er blevet mere og mere populært over de seneste år. Ved at samle dine lån et bestemt sted har du kun én fast udgift. Som regel er prisen på samlelånet også lavere, end hvis du har individuelle lån ved flere kreditor.
 • Der findes mange banker og platforme som tilbyder at samle dine lån. For at få et overblik over hvor du finder det bedste sted at sale lån, anbefaler vi at du går gennem en service som vores.
 • Det er meget vigtigt at man finder et billigt samlelån, som passer perfekt til ens personlige økonomi, så lånet og processen bliver overskuelig. Pointen med at samle lån et sted er nemlig at det skal gøre det hele nemmere og billigere.
 • Ved at anvende en platform som vores kan du nemt, gratis, uforpligtende og overskueligt sammenligne samlelån hos de forskellige låneudbyder, ved hjælp af en enkelt ansøgning.

Sådan optager du lånet

 1. Skriv alle dine nuværende lån ned: Hvad er dit nuværende beløb du mangler at tilbagebetale, samt hvor meget du betaler om måneden til disse lån. Se for eksempel vores udregningseksempel nedenfor.
 2. Indtast dit lånebehov i formularen her på siden. Du skal her vælge et lånebeløb, som svarer til din restgæld på dine nuværende lån, som du ønsker at samle og vælg ”Samlelån” som formål. Du kan også inkludere et evt. ekstra lånebeløb i beregningen, hvis du har behov for at låne yderligere.
 3. Efter du har valgt beløbet, kan du justere den månedlige ydelse, som vil påvirke din tilbagebetalingstid. Den månedlige ydelse skal passe ind i dit budget, så du har mulighed for at opretholde din låneaftale og samtidig ikke leve af pasta med ketchup hver dag.
 4. Når lånebeløbet, tilbagebetalingstiden og den månedlig ydelse er afklaret, indtaster du dine oplysninger i låneansøgningen. Herefter vil vi spørge ind til dine kontaktoplysninger, bopæl, jobstatus, nuværende lån og andre månedlige udgifter. Vi behøver disse oplysninger så banker og långiverne har mulighed for at udregne et personligt og velpasset lånetilbud. Det er meget vigtigt at udfylde disse informationer så præcist som muligt, for at du kan få de bedst mulige tilbud om billige samlelån med lav rente. Husk på, at disse oplysninger vil blive verificeret af bankerne og det derfor ikke hjælper at pynte på tallene til at starte med. Når du har udfyldt alle de relevante felter, kan du sende ansøgningen afsted.
 5. Med det samme vil du modtage dine første tilbud om samlelån! Vi vil samle dem alle på din personlige konto, for at gøre det nemmere for dig at sammenligne de forskellige samlelånstilbud. Du kan efterfølgende i ro og mag sætte dig ind i de forskellige tilbud om at samle dine lån og vælge et billigt samlelån, der netop passer dig bedst.
 6. Når du har sammenlignet dine tilbud og foretaget dit valg, skal du acceptere tilbuddet. Herefter vil du blive ført over til den valgte låneudbyderes hjemmeside, hvor du skal gennemføre Identifikation med dit NemID/MitID og bekræfte lånetilbuddet. Identifikation er nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager så låneudbyderen kan være sikker på det er dig, der ansøger om at samle lån.
 7. Til sidst sørger banken for at afvikle dine eksisterende lån, som du valgte at samle til et lån, samt udbetale et evt. ekstra lån. Nu kan du nyde en nemmere og mere overskuelig økonomi, da du nu kun har et lån, som du skal afdrage og betale renter på hver måned, samt nyde en økonomisk situation med mere luft.

Udregningseksempel

Nedenfor finder du et realistisk eksempel på, hvor meget du kan spare ved at samle dine lån ét sted frem for at have mange små lån.

 • Total uden at samle lån: Månedlig ydelse i alt uden samlelån på 4.785 kr. og total tilbagebetaling på 316.530 kr.
 • 30.000 kr. ubetalt kreditkort gæld med 15% ÅOP Månedlig betaling: 820 kr.
 • 100.000 kr. lån for renovering af hus: løbetid 8 år og 30,15% ÅOP Månedlig betaling: 2.527 kr.
 • 20.000 kr. kviklån over 2 år, 78% ÅOP Månedlig betaling: 1.438 kr.
 • Total hvor du samler lån: Månedlig ydelse med brug af samlelån 2.060 kr. og total tilbagebetaling på 120.467 kr.
 • Forskel med samlelån: besparrelse på 120.467 kr., samt en månedlig ydelse, som er 2.725 kr. lavere (baseret på 8 års løbetid og 7,19% ÅOP)

Ofte stillede spørgsmål vedrørende samlelån

Herunder har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vi bliver spurgt om, når vores brugere overvejer at samle deres lån.

Hvilke fordele får jeg ved at samle mine lån?

Der findes to primære fordele ved et samlelån. For det første kan du få et samlelån som er billigere end dine eksisterende lån tilsammen. For det andet, skal du kun holde styr på ét lån, frem for flere, hvis du samler dine lån hos en udbyder.

Kan jeg samle mine lån?

Der findes forskellige forhold, som skal være opfyldt for at du kan blive godkendt til et samlelån. Du skal fx være fyldt 18 år, have dansk bopæl, ofte ikke være registreret i RKI eller lignende.

Kan man optage et samlelån trods RKI?

Som udgangspunkt kan du ikke optage lån, herunder samlelån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. I nogle få tilfælde kan det dog være muligt, fx hvis du allerede har et lån hos en enkelt udbyder, som du afdrager på, hvis det også er denne udbyder, som du indhenter tilbud om samlelån fra.

At samle lån er typisk også billigere end dine andre lån lagt sammen. Dermed er det muligt, at låneydbyden af samlelånet vurderer, at du godt kan overholde en aftale om samlelån, på trods af at du har misligeholdt en eller flere af dine andre låneaftaler.

Det er gratis, hurtigt og uforpligtende at ansøge om at samle dine lån igennem os. Derfor vil vi også anbefale dig at ansøge om et samlelån på trods af en registrering i RKI. Dermed ikke sagt at du kan få et billigt samlelån uden kreditvurdering, da banken altid vil foretage dette af dig, før et evt. samlelån godkendes.

Samlelån hos udvalgte udbydere

Herunder har vi udvalgt nogle eksempler på banker, som vi samarbejder med inden for samlelån. Dette er blot eksempler, som gælder i skrivende stund, hvilket betyder, at du muligvis vil modtage tilbud fra flere eller andre udbydere af samlelån og på andre lånevillår.

Markedet for at samle lån til en lav rente er i rivende udvikling, og udbyderne nedenfor kan derfor have justeret deres tilbud, samt at nogle udbydere kan have lukket deres forretning. Samtidig har vi med stor sandsynlighed koblet nye udbydere på vores platform, når du læser denne gennemgang gennemgang af samlelån.

Eksempel 1

Express Bank vil sørge for at indfri din “klatgæld”, så du undgår besværet ved at kontakte dine nuværende låneudbydere. På denne måde har du et større beløb at gøre godt med i hverdagen.

Hos Express Bank kan du låne alt fra 75.000 - 500.000 kr. For at kunne ansøge om et samlelån til en lav rente hos Express Bank, skal du indsende din seneste lønseddel, årsopgørelse samt have en årlig husstandsindkomst på mindst 250.000 kr. Derudover foretager Express Bank en kreditvurdering af dig.

Du har mulighed for at vælge en tilbagebetalingsperiode på samlelån på 2-12 år. For at kunne ansøge om samlelån skal du minimum være fyldt 18 minimum.

Debitorrenten går fra 4,95 til 19,95%.

Eksempel 2

Hos Basisbank kan du også samle dine små lån helt fra 30.000 kr. og op til 500.000 kr. Her har du også en valgfri tilbagebetalingstid fra 12 måneder og op til 15 år.

For at kunne ansøge om et billigt samlelån igennem Basisbank skal du være fyldt 18 år, have en fast indtægt, ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, samt have bopæl i Danmark. For at kunne acceptere din ansøgning vil Basisbank også lave en kreditvurdering af dig.

Eksempel 3

Resurs Bank kan også hjælpe dig med et billigt samlelån ved samle dine mindre lån for dig. Resurs Banks samlelån forbedrer ikke kun din økonomi, men de gør det os nemt for dig, da du ikke skal fremsende nogle dokumenter.

Igennem Resurs Bank kan du låne alt fra 10.000 kr. til 300.000 kr. med en løbetid fra 2 til 12 år. Her kan du få en variabel debitorrente mellem 4.99 og 15.54 %. Før du kan blive bevilliget et samlelån, skal du være fyldt 18 år og være i arbejde eller pensioneret. Har du været langtidssygemeldt eller registeret dom dårlig betaler, kan du ikke blive godkendt.

Bliver du godkendt og lever op til kravene, vil Resurs Bank vurdere din økonomi ved hjælp af eSKAT, som du giver samtykke til. Ved at give samtykke til eSKAT, behøver du ikke at fremsende dokumenter såsom årsopgørelse og lønsedler.

Skal vi hjælpe dig med at samle dine lån?

Vi håber du er blevet klogere på hvad det vil sige at samle dine lån og kan se fordelene i et billigt samlelån. Hvis du tidligere har prøvet at ansøge hos individuelle banker eller långivere og tænker “hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?”, så er det en oplagt mulighed at prøve vores tjeneste, da vi indhenter tilbud fra en lang række banker og långivere.

Grundet vores mange forskellige udbydere, har vi høj godkendelse på vores samlelån, sammenlignet med individuelle pengeinstitutter. Selv hvis du slet ikke kunne få ét tilbud på samlelån et andet sted, er det meget muligt at du kan få et billigt samlelån her.

Hvis du ønsker at ansøge om samlelån hos os, kan du benytte vores beregner til samlelån. Du udfylder blot vores ansøgning her på siden og afslutter med at vælge “samlelån” i nederste felt. På den måde vil du blive guidet igennem processen, hvor du kan indtaste dine eksisterende lån, som skal afvikles, i forbindelse med at du optager et samlelån. Beregneren til samlelån kan desuden benyttes til at give dig et overslag på ÅOP, rente og samlet tilbagebetaling for dit samlelån, hvilket du kan holde op imod dine nuværende låneaftaler.

Vi håber at du ønsker at prøve vores uforpligtende service, og modtage samlelånstilbud inden for få minutter. Uanset hvad vil vi takke dig for at have læst vores information om samlelån.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.