Ønsker du et lån fra Fellow Bank?

Fellow Bank lån 4.000 – 100.000 kr.

 • Lån mellem 4.000 – 100.000 kr.
 • Låneafgørelse indenfor 24 timer på hverdage.
 • Lån uden sikkerhed.
 • Underskriv hurtigt og enkelt med NemID/MitID.

Fellow Bank tilbyder fleksible og gennemsigtige forbrugslån, der passer til ethvert behov. Hos Fellow Bank er der hverken skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser. Fellow Bank tilbyder lån på mellem 4.000 og 100.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på mellem 18 og 120 måneder. På den måde har du selv indflydelse på lånets rammer, der også under lånets løbetid kan tilpasses dine økonomiske behov.

Du har til hver en tid mulighed for at tilbagebetale lånet før tid, og dermed er du ikke bundet af den løbetid, som er på dit lån. I forbindelse med låneansøgningen skal du vedlægge dokumentation for, at du har en regelmæssig indkomst, og at du dermed har råd til at betale de månedlige afdrag.

Siden Fellow Bank tilbyder lån uden sikkerhed, bestemmer du selv hvad du vil bruge dit lån på. Du kan bruge lånet til at renovere hus eller lejlighed, eller endda vælge at tage på den drømmeferie, som du eller I altid har tænkt på. Dermed er dine muligheder for hvad du kan bruge dit nye privatlån på uendelig, så længe du tilbagebetaler lånet til tiden, eller indenfor den aftale låneperiode.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Fellow Bank rente og lånevilkår

Lånebeløb: 4.000 – 100.000 kr

Låneperiode: 1 og et halvt år til 10 år

Variabel rente: Fra 2,95%, afdrag fra 150 kroner

Behandlingstid: Indenfor 24 timer på hverdage

Flexible lånevilkår: Ja

Sådan ansøger du om et lån hos Fellow Bank

Udfyld den online ansøgning på få minutter, og sammenlign de forskellige tilbud til lån, du skulle modtage på din brugerkonto.

 • Udfyld ansøgningen med det ønskede beløb og løbetid. Vælg lånebeløb og den låneperiode, der passer til dit ønskede lån.
 • Angiv dine andre oplysninger. Udfyld din ansøgning med de andre nødvendige oplysninger, som du bliver spurgt om.
 • Indsend din ansøgning. Send din udfyldte ansøgning. Vi indhenter derefter de skræddersyet lånetilbud til dig fra vores samarbejdspartnere, og du får straks svar på din ansøgning.
 • Accepter det ønskede tilbud. Sammenlign og accepter det ønskede tilbud, der passer til dig. Du vil derefter blive omdirigeret til selve låneudbyderen, hvor du skal give samtykke via NemID/MitID, til at de må lave en kreditvurdering af dig
 • Lånet vil blive overført din konto. Det ønskede lån, som du har accepteret og er blevet godkendt til, vil derefter blive overført til din konto hurtigt som muligt, hvis du vælger et lån hos Fellow Bank.

Fellow Bank

Fellow Bank blev stiftet i 2013 i Finland og er tidligere kendt som Fellow Finance. Fellow Bank er en internetbaseret bank med nordiske rødder, der hjælper privatpersoner med finansiering til alle slags behov. Fellow Bank har derfor god erfaring indenfor de forskellige lånetyper inkl. samlelån, og med fleksible lånevilkår kan lånet skræddersyes efter dine behov.

Du kan derfor være sikker på at få rigtig god service, når du søger efter et nyt lån hos Fellow Bank. Derudover finder du lånevilkår som fleksibel tilbagebetaling, og der bliver ikke bliver holdt øje med hvad du bruger lånet til.

Når du anvender en sammenligningstjenste som vores, kan du få tilbud fra mere end 10 forskellige banker og andre velkendte låneudbydere udover Fellow Bank. Det koster ingenting, og du forpligter dig ikke til at acceptere tilbuddet. Du kan indsende en gratis og uforpligtende låneansøgning på få minutter, og efter sammenligne lånetilbud fra flere banker.

Lånevilkår hos Fellow Bank

For at kunne leve op til kravene hos Fellow Bank skal du leve op til disse 4 vilkår:

 • Du skal have fast bopæl i Danmark og have dansk CPR-nummer.
 • Du skal være fyldt 24 år.
 • Du skal have et NemID/MitID
 • Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.

Udover det vil der som altid blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi, som i sidste ende vil ligge til grund for den endelige lånebeslutning.

Låneeksempel hos Fellow Bank

Låneeksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelse gebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr.

Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

Fellow Bank kundeservice

Fellow Bank kan du kontakte alle hverdage klokken 9:00 – 16:00 på telefon +45 36 39 58 99 eller via deres e-mail kundeservice@fellowbank.dk

Skulle du eventuelt have spørgsmål vedrørende din ansøgning, eller hvordan hele processen forgår kan du kontakte os i hverdagene mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du er os velkommen til at kontakte os ved at skrive til os på: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.