Modus Finans lån 10.000 – 150.000 kr.

Modus Finans lån

 • Lån mellem 10.000 – 150.000 kr.
 • Hurtigt svar på din ansøgning.
 • Lån uden sikkerhed.
 • Indfri lånet før tid gratis.

Modus Finans (L´EASY A/S) er en online låneudbyder i den mellemstore kategori, som blandt andet tilbyder forbrugslån uden sikkerhed på 10.000 til 150.000 kroner til en lav variable rente. De er en del af en større og velkendt koncern, så du kan være sikker på at få god service samt gode vilkår, når det kommer til finansielle løsninger.

Anvender du vores online platform til at undersøge dine lånemuligheder, vil vi kunne tilbyde dig at gøre alt arbejdet, hvis blot du udfylder vores gratis ansøgningskema. Vi indhenter forskellige lånetilbud for dig fra de mange låneudbydere, som vi arbejder sammen med, så du kun skal fokusere på at sammenligne dine tilbud og vælge dét tilbud, der netop passer bedst til dig.

Dermed spare vi dig tid og kræfter, ved at du undgår at skulle kontakte og udfylde flere ansøgninger end bare den éne ansøgning, som du har udfyldt igennem os.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Rente og lånevilkår hos Modus Finans

Lånebeløb: 10.000 - 150 000 kr.

Låneperiode: 2 til 10 år

Variabel debitorrente: 9,90% - 19,65%

Andre udgifter: Oprettelsesgebyr på 8%

Behandlingstid: Hurtig svar tid og pengene på din konto indenfor 1-2 hverdage

Medansøger: Nej

Sådan ansøger du om et lån hos Modus Finans

Udfyld den online låneansøgning formular hurtigtpå få minutter, og sammenlign dine tilbud, som du modtager på din brugerkonto online.

 • Udfyld din ansøgning med det ønskede beløb og løbetid. Vælg låneperiode og det beløb du ønsker for dit lån.
 • Oplys dine andre nødvendige oplysninger. Udfyld din ansøgning med de resterende nødvendige oplysninger.
 • Send din ansøgning afsted. Send din udfyldte ansøgning online. Vi indhenter herefter flere forskellige skræddersyet tilbud til dig, baseret på dine oplyste oplysninger.
 • Accepter dit ønskede tilbud. Sammenlign og vælg det ønskede tilbud, der passer til dig.
 • Dit lån vil blive udbetalt til din konto. Det ønskede lån du har valgt, vil blive udbetalt til din konto indenfor 1-2 hverdage, hvis du vælger at acceptere et lån hos Modus Finans.

Modus Finans

Modus Finans, tidligere kendt som L´EASY A/S er kreditformidler for Facit Bank A/S. Modus Finans kan blandt andet tilbyde dig et hurtiglån uden sikkerhed, med en løbetid fra 24 måneder og helt op til 120 måneder. En af Modus Finans services er, at de tilbyder, at du altid kan betale dit lån tilbage før tid uden gebyr, hvis denne mulighed opstår i din økonomi.

Når du laver en ansøgning via vores gratis online tjeneste, kan du modtage flere forskellige tilbud fra mere end 10 velkendte banker og andre udbydere på lånemarkedet udover Modus Finans. Det koster dig ingenting, og du forpligter dig heller ikke til at acceptere nogle af de modtagende tilbud. Du kan indsende en uforpligtende og gratis ansøgning online på få minutter via vores hjemmeside.

Om det er et samlelån eller et hurtigt kviklån du søger, vil vi hjælpe dig med at finde de rette tilbud til dig.

Vilkår for et lån hos Modus Finans

For at kunne blive godkendt til et lån hos Modus Finans, skal du leve op til deres 3 krav som minimum:

 • Du skal have en fast indtægt, som du kan dokumentere.
 • Du skal være fyldt 21 år.
 • Du må du ikke være registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.

Udover ovenstående, vil der blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi ved at du giver samtykke til eSKAT og kontooplyningstjenesten Monthio. Dette skal du gøre ved brug af dit MitID eller NemID.

Renten for dit nye lån vil blive sat efter din kreditvurdering er blevet lavet.

Eksempel på et lån hos Modus Finans

Låneeksempel: Lånebeløb: 50.000 kr. - Løbetid: 60 mdr. Den månedlige ydelse er baseret på variabel debitorrente 9,90% - 19,56%. ÅOP 13,63% - 23,95%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.007 - 82.247 kr. Samlede kreditomkostninger kr. 18.007 - 32.247 kr. Alle omkostninger og gebyrer er medregnett i beregningen, forudsat betaling via HomeBanking. Du har fortrydelsesret i 14 dage for lånet.

Kontakt kundeservice

Du kan ringe til Modus Finans kundeservice alle hverdage fra kl. 08:00 – 18:00 og i weekenderne kan de kontaktes mellem 10:00 – 18:00. Ring på tlf.: 99 99 91 11. Du kan os kontakte Modus Finans via deres mail: modusfinans@modusfinans.dk.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende hvordan du skulle udfylde din ansøgning eller noget helt andet, kan du kontakte os i hverdage mellem 09:00 - 15:00 på telefon: 93 75 99 59. Du er os velkommen til at kontakte os direkte på e-mail: kundeservice@saverium.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.