Skal dit næste lån være hos Unilån?

Unilån lån 20.000 – 50.000 kr.

 • Lån 20.000 til 50.000 kr.
 • Hurtig udbetaling.
 • Lån uden sikkerhed.
 • Mulighed for at indfri lånet før tid

Unilån ApS er grundlagt i 2019, som tidligere har gået under navnet Mobillån.dk ApS. Unilån tilbyder online forbrugslån til folk som bor i Danmark mellem 20.000 kr. og 50.000 kr. Uanset om det er et nyt gulv til køkkenet eller en ny garage, så tjekker Unilån ikke efter hvad du skal bruge låne pengene til.

Dermed bestemmer du selv, hvad du vil bruge dit nye lån på, om det er en gammel brugt bil eller du vil ud at rejse. Fordi Unilån ikke ikke tjekker hvad pengene skal bruges til betyder det også, at lånet er uden sikkerhed.

At optage et lån hos Unilån, vi give dig muligheden for at få lånet udbetalt hurtigt til din konto, allerede næste hverdag hvis du skulle blive godkendt efter de har lavet en kreditvurdering af dig.

Din sikkerhed

Vi har allerede hjulpet mere end 500.000 ansøgere med at finde det rigtige lån til dem. Nedenfor finder du et udpluk af de banker, som du får tilbud fra

Sådan fungerer det


1.

Du udfylder dine oplysninger

2.

Vi indhenter tilbud fra bankerne

3.

Du vælger det lån du ønsker

4.

Lånet bliver udbetalt til din konto

Har du spørgsmål?

Fellow Bank rente og lånevilkår

Lånebeløb: 4.000 – 100.000 kr

Låneperiode: 1 og et halvt år til 10 år

Variabel rente: Fra 2,95%, afdrag fra 150 kroner

Behandlingstid: Indenfor 24 timer på hverdage

Flexible lånevilkår: Ja

Unilåns rente og lånevilkår

Lånebeløb: 20.000 – 50.000 kr.

Låneperiode: 2 til 8 år

Fast debitorrente: 16,20%

Andre udgifter: Mdl. adviseringsgebyr 33 kr. Etableringsgebyr 8%

Behandlingstid Svar indenfor 15 minutter og pengene på din konto næste hverdag

Medansøger: Nej

Sådan ansøger du om et lån hos Unilån

Udfyld din låneansøgning på få minutter, og tjek de lånetilbud du skulle modtage på din bruger konto.

 1. Udfyld låneansøgningen med det ønskede lånebeløb og løbetid. Vælg lånebeløb og den låneperiode du ønsker for dit kommende lån.
 2. Angiv dine andre oplysninger. Udfyld din låneansøgning med de andre nødvendige oplysninger.
 3. Send ansøgning online. Send den udfyldte låneansøgning. Vi indhenter derefter de skræddersyet lånetilbud til dig, og du får svar meget hurtigt på din låneansøgning.
 4. Accepter det ønskede lånetilbud. Sammenlign dine tilbud og accepter det ønskede lånetilbud der passer bedst til dig og din økonomi.
 5. Lånet vil blive overført din konto. Det ønskede tilbud du har valgt, vil blive overført til din konto indenfor næste hverdag, hvis du vælger et online lån hos Unilån.

Om Unilån

Unilån er en dansk låneudbyder, som blev stiftet i 2019. Deres mål er at tilbyde private et online låneprodukt, som er enkelt, nemt og hurtigt, så alle kan være med. De går meget op i at besvare din ansøgning hurtigst muligt, for at gøre det nemt for dig som låntager. På grund af deres hurtige service, vil det betyde at dit nye lån vil blive overført straks til din konto, allerede hverdagen efter hvis du skulle blive godkendt af Unilån til at optage et lån hos dem.

Når du laver en låneansøgning igennem os, kan du ansøge om billige lån fra mere end 10 forskellige banker og låneudbydere udover Unilån. Det koster ingenting, og du forpligter dig ikke til at acceptere nogle af de modtagende tilbud. Du kan indsende en gratis og uforpligtende låneansøgning online på få minutter. Se derefter om et af dine tilbud skulle leve op til dine krav, og dermed bestemme om du ønsker at gå videre med et af dine tilbud eller ej.

Når du acceptere et lån fra Unilån, vil vi sende dig videre til deres hjemmeside, hvor du skal give samtykke via NemID/MitID for at Unilån må lave en kreditvurdering af dig. Efter det er sket får du så den endelig låneafgørelse hvor du får af vide om du bliver godkendt eller afvist. Skulle du blive godkendt, vil du få lånet fra Unilån blive udbetalt hurtigst muligt, allerede hverdagen efter du skulle blive godkendt til at optage et lån hos Unilån.

Vilkår for lån hos Unilån

For at kunne blive godkendt til et lån hos Unilån, skal du leve op til disse 4 krav:

 1. Du skal have fast bopæl i Danmark
 2. Du skal være fyldt 18 år
 3. Du må du ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI
 4. Du skal have et dansk CPR-nummer

Udover det vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, for at være sikker på, at du kan betale lånet tilbage til Unilån. Efter kreditvurdering er færdig vil du få tilbudt det endelig lånetilbud som du så kan acceptere hvis det ønskes, eller du vil blive afvist hvis du ikke lever op til et lås hos Unilån.

Låneeksempel på et lån fra Unilån

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb: Ved et samlet kreditbeløb på 30.000 kr. Over 5 år, der tilbagebetales via Betalingservice. Månedlig ydelse: 806 kr. Debitorrente: 16,2% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 22,7 %. Samlede kreditomkostninger: 18.340 kr. Samlet tilbagebetaling: 48.340 kr. Stiftelsesomkostninger: 2.400 kr. Månedsgebyr: 33 kr. Fortrydelsesret: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Unilåns kundeservice

Du kan kontakte Unilån ved at ringe til deres kundeservice alle hverdage fra kl. 9 – 12:30. Ring på tlf.: 88 44 25 26. Du kan os kontakte Unilån ved at skrive til dem på adm@unilaan.dk.

Om os

Vi er iværksættere og ildsjæle, som alle har en ambition om gøre livet lettere for dig og resten af Danmark.

I første omgang har vi fokuseret på at indhente lånetilbud, som er skræddersyet til lige netop din økonomi og dit behov. Vi præsenterer tilbuddene overskueligt, så du nemt kan sammenligne og vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Vi har selv stået i en situation før, hvor vi har haft brug for en lignende service, men på daværende tidspunkt fandtes den ikke, og vi satte os derfor for at bygge den fra bunden af.

Vi håber, at du har fået lyst til at prøve vores gratis og uforpligtende service. Uanset hvad vil vi gerne takke dig for den tid, som du har brugt på at læse om os.